Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Igényesebb lányok, ti voltatok...

Igényesebb lányok, ti voltatok már ilyen kezelésen?

Figyelt kérdés

Ha igen hová, és milyen időközönként jártok? Mennyibe kerül? Fáj?

https://www.youtube.com/watch?v=zVmoBO1Wb-Y

2020. dec. 28. 14:33
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
A legtöbb embernek erre semmi szüksége. Aki egészséges, annak ez káros is lehet. Akinek fáj a füle és a fülészeten úgy ítélik meg, akkor eü. okokból ellátják, de ez orvosi kezelés. Aki egészséges, annak nem kell orvoshoz menni.
2020. dec. 28. 15:06
 2/5 anonim ***** válasza:
98%

Ez neked igénnyeség?

Két lófejű, nyávogó liba, nyílvánosan szedeti a fülzsírt.

Végig sem bírtam nézni... mindjárt hányok.

Vajon a puncijukat mossák minden nap? Okádás...

2020. dec. 28. 15:27
 3/5 anonim ***** válasza:
88%

Direkt ilyen kezelésen nem.

Egyszer vizsgálaton (fülproblémáim vannak) a doki mondta hogy van bent egy kis lerakódás az egyik fülemben, úgyhogy kiszedték spéci mosóval. Mondta hogy ne érezzem rosszul magam, ez bárkivel előfordulhat, de én rosszul éreztem magam.

2020. dec. 28. 15:39
 4/5 anonim ***** válasza:
84%

n+1 -edik baromság sznoboknak.

Igen, vannak emberek, akiknek csúnyán szőrös a füle, lehet is kapni $20 -ért azt a kis szőrhúzogató gépet hozzá.

Csak azt nem lehet kiposztolni az instán.

2020. dec. 28. 17:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez itthon sőt igazából máshol sem elterjedt dolog. Évente minimum 1x eljutok fül-orr-gégészetre mert nagyon érzékeny a fülem, akkor a dokim megszokta nézni ha szükséges kimossa de ez nem havonta ismétlendő dolog.
2020. dec. 28. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!