Megéri lézeres szőrtelenítő készüléket venni?
Figyelt kérdés
2020. dec. 18. 07:56
2/13 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen a bőröd és a szőröd. Én először kipróbálnám szalonban, hogy milyen. Nem minden bőr és szőrtípusnál működik.
3/13 anonim válasza:
Nem, nekem semmit nem segített, pedig fehér a bőröm és sötét a szőröm.:(
A gép meg jó drága is volt...
4/13 A kérdező kommentje:
A barátnőmnek lenne. Világos barna hajú.
2020. dec. 18. 10:58
5/13 anonim válasza:
Határeset. Vidd el első körben egy kozmetikushoz. El fogja mondani érdemes-e megpróbálni a kezelést.
6/13 anonim válasza:
Most komolyan, miért kellett lepontozni? A tapasztalatomat írtam le. Mi nem volt rajta hasznos???
3-as voltam...
7/13 anonim válasza:
Most a lézeres vagy villanófényes a kérdés? Mert a kettő teljesen más, azon kívül hogy mindkettő szőrtelenítésre való.
8/13 A kérdező kommentje:
Igazság szerint nekem mindegy hogy lézeres vagy villanófényes. Olcsó legyen és hatásos. Melyik jobb egyáltalán?
2020. dec. 18. 16:30
9/13 anonim válasza:
Az olcsó mit takar? Ezek a gépek 90 ezer fölött vannak
10/13 A kérdező kommentje:
Persze, relatív az olcsóság. De van 140-ért is, meg 220-ér is.
2020. dec. 18. 17:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!