Szerintettek is gáz a piercing vagy tetoválás egy lányon?
Figyelt kérdés
Mindig kiráz a hideg ha meglátok ilyet egy lányon, amivel elcsufítja magát.2020. dec. 17. 11:08
11/18 anonim válasza:
13 éves vagyok jelenleg 4 piercingem van mindegyik jelent valamit számomra és egy kicsit sem érdekel hogy a többi retardált aki külső alapján ítél mit gondol rólam. Ez ízlés kérdése.
12/18 Metionin válasza:
Nem. Sokaknak nagyon is jól áll.
13/18 anonim válasza:
Szerintem nem másnak kell megfelelni. Mindenkinek önmagával kell békében lennie. Én jol erzem igy magam. Ha ez hátrány lenne pl. tarskeresesnel? Akkor nem egymast keresnénk, egyébként tetko nélkül sem illenénk ossze, ha ez alapján ítél meg.
14/18 anonim válasza:
Szerintem semmi gáz nincs a piercingben, nekem is van egy sima karika az orromban. Nem értem, hogy sokan miért vannak ezen így kibukva, hiszen ez is csak egy ékszer, és simán ki is lehet venni.
Tetoválásom még nincs, de lesz. Itt jobban megértem a kiakadást, mert ez végleges döntés. Szerintem csak akkor gáz, ha igénytelenül van megcsinálva. Hogy szép-e egy tetoválás az már ízlés dolga. Nekem pl a nagyon nagy, nagyon élénk színesek nem anyira jönnek be, de van akinek jól áll az is.
15/18 anonim válasza:
14.
Te aztán egy igazi jövőkép vagy.
A szüleid büszkék lehetnek arra amit neveltek..
16/18 anonim válasza:
Nálam viccen kívül előny, ha mondjuk szét van varrva mindkét alkarja és persze jól is néz ki meg saját magától találta ki.
17/18 anonim válasza:
Tobb piercingem es tetovalasom is van no letemre de soha nem mondta senki hogy izlestelen vagy gaz lennek.Mondjuk nem mintha erdekelne,ugyanis szerintem egy normalis ember azert csinaltatja ezeket mert sajat maganak ez tetszik es nem azert mert masoknak akar megfelelni. Ez itt a dolog lenyege :)
18/18 anonim válasza:
Egyáltalán nincs köze a nemedhez a dolognak, ugyanúgy lehet férfiként és nőként is piercinged vagy tetoválásod, a lényeg hogy jól érezd magad a bőrödben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!