Vélemény a szeplőről? :/
Figyelt kérdés
Én nagyon nem szeretem magamon, szerintem sokat ront a kinézetemen :(2020. dec. 11. 21:17
1/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon cukik a szeplők
2/10 anonim válasza:
Nekem olyan semleges. Vannak, akiknek jól áll, de olyannal igazából meg nem találkoztam még, hogy rosszul állt volna. Szerintem nagyon sok embernek bejön, engem különösebben nem érdekel, de egyáltalán nem csúnya, szóval ne szégyelld!
4/10 anonim válasza:
Én szeretem, mikor rajtam megjelenek, meg másokon aranyosnak tartom őket, úgyhogy nyugi. Nagyon sok mindenkinek van, és sokan, akiknek nincs, vágynak rá, és akár rajzolnak/tetováltatnak magukra szeplőket.
5/10 anonim válasza:
Nekem lányokon iszonyatosan bejön!
6/10 anonim válasza:
A szeplős lányok aranyosak, ne rágd magad. Persze, ha lány van.
7/10 A kérdező kommentje:
Ez jól esik köszönöm :) Igen lány vagyok.
2020. dec. 12. 08:00
8/10 Noren1989 válasza:
Sok nőn tetszik. Egy-két alkalommal làttam olyat, akinek túl sötét és egyszerre túl sok is volt. No, arcon az nem jött be egyedül.
9/10 anonim válasza:
Legszebb, legvonzóbb, legszexibb dolog a világon!! Álmaimban szeplős nők jelennek meg. :DDDD
10/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon-nagyon szép, ha egy lány szeplős!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!