Lányok! Ti nyári szünetben mit csináltok otthon egész nap?
ha itthon vagyok akkor vagy unatkozok.vagy gépezek..házimunkát végzek.barátnőket áthívok.szoktam táncolni.(járok táncra és gyakorlok itthon)
de ez csak ritka eset mert sose vagyok itthon:)
15/L
Otthon igazából csak facebookon szoktam lógni 1 órát, meg kifestem 4-5 naponta a körmöm. Imádok körmöt festeni. Ricinusolaj miatt is itthon kell maradnom 4-5 órát. Azzal eléggé elmegy az időm. Aztán rendet rakok. Készítek új helyett az iskolás dolgaimnak. Kidobálom az asztalomból a sok hülyeséget. Kiszanálom a ruhatáram. Megnézem mit kell vennem őszre. Zenét hallgatok, filmezek és eszek majd alszok. Igazából ennyi lenne itthon. Én strandra jártam nyár alatt. Meg voltam dolgozni (rohadt gyümölcsöt kellett szedni a földről :D ) Aztán, nyári leárazásokat keresem a plázában :), Imádom az estét ilyenkor nyáron ezért lent sétálok a barátaimmal ilyen 8 óra után. Nagyon szép a naplemente :) Délelőtt anyuval megyek vásárolni. Barátomhoz átmegyek és vele nézek 2 naponta egy újabb filmet :) Kirándulunk az erdőben :)
Lent jobban szeretek lenni, mint fent.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!