Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem akarok melltartót hordani,...

Nem akarok melltartót hordani, de tudnátok tippeket mondani hogy ne látszódjon ki a mellbimbóm?

Figyelt kérdés

Elhatároztam hogy sporton kívűl nem vagyok hajlandó többé melltartót hordani, de nem akarok feltűnést kelteni azzal, hogy ki látszódik a mellbimbóm. Lányok ti tudtok valami jó ötletet ami eltakarja és télen-nyáron kényelmesen viselhető? (Esetleg olyan mellbimbó tapasz aminek a ragasztója nem enged el az első izzadság cseppeknél?)

Csak 75/A mellem van, ezért egészen feleslegesnek érzem kínozni magamat egy ilyen szerkezettel.

2020. nov. 19. 15:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
vannak ilyen mellre ugymond tapaszthato cuccok (sajnos a nevet nem tudom) de az egy probat megerhet
2020. nov. 19. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
leukoplast
2020. nov. 19. 16:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mellbimbótapasz szerintem jó lehet :D
2020. nov. 19. 16:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mellbimbótapasz

Nekem is ekkora de én azért szeretek hordani mert tart

2020. nov. 19. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha teljesen meg akarsz tőle szabadulni, akkor mellbimbótapasz.

Ha nem, akkor ajánlom a merevito nélküli melltartókat, esetleg azokat a csipkeseket, amikben szintén nincs merevítő. Én ezeket szeretem.😊

2020. nov. 19. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!