Melyik nő alakja tetszik leginkább? Melyik a vonzóbb? És ha lány vagy te melyikhez hasonlítasz leginkább?
2010. aug. 10. 18:38
31/53 anonim válasza:
Az 1. tetszik.
Az 1-2 között vagyok. 165/50
22/L
32/53 anonim válasza:
Az elsőnek a legszebb az arca, de túl vékony. A második a nyerő.
33/53 anonim válasza:
elsőőőőőőő
a második is molett kategória!
34/53 anonim válasza:
Miranda Kerr *_*
Kegyetlenül jócsaj.
De szerintem a második sem rossz, csak tényleg fura, van, ahol vékonynak tűnik, van, ahol vastagabbnak. A harmadikkal a legnagyobb bajom a feje... Valahogy nem tetszik az arca.
Szóval az első tetszik, mert Miranda, és ő is a legvonzóbb. :DD
35/53 anonim válasza:
A 2. hogy lenne már molett kategória? Azt ne mondd már hogy kövér, szép formás szerintem, max a melle kicsit nagy, de mindenképp szép arányos. Hát nem tudom te hol élsz .. 22L
36/53 anonim válasza:
Én a másodikhoz hasonlítok legjobban, bár picit kisebb a mellem, a fenekem meg nagyobb. Azt nem mondom hogy olyan alakot szeretnék mint az első, inkább átmenetet az első és második közt. A harmadik csaj is szép, először azt hittem, hogy Rachel Weisz kissé eltorzítva. Amúgy itt bukik ki, hogy a pasik nagy része kamuból írja ezt a van mit fogni dolgot, mert sajnos 90%-nak a 40 kg-os lányok jönnek be.
37/53 anonim válasza:
én az első és a második keveréke vagyok, nem vagyok olyan vékony mint az első, de a másodiknál vékonyabb vagyok
38/53 anonim válasza:
Nekem a 2. és 3. között, de akkor már inkább a 2., csak nincs ekkora mellem.
39/53 anonim válasza:
2. vagyok, de kisebb a mellem.
40/53 anonim válasza:
a második nő teste gyönyörű (mármint az alakja), csak kicsit nagyok a mellei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!