Melyik nő alakja tetszik leginkább? Melyik a vonzóbb? És ha lány vagy te melyikhez hasonlítasz leginkább?
a 2. vagyok.
de az elsö szeretnék lenni!
Nekem az első tetszik a legjobban. :) Amúgy én valahol az első és a második között vagyok.
L
szerintem a második a legszebb:) én átmenet vagyok az első és a második között.
L19
Az elsőre hasonlítok leginkább. Sok gondom nincs vele igazából...van akinek tetszik, van akinek nem:D
19/L
Én talán első és második között vagyok:):D 174 cm 55kg
18/L
Az elsőre hasonlítok, kisebb cicikkel. És nem török össze a hozzám érnek.:D Bírom a gyűrődést.;)
És anorexiás sem vagyok. Ez alkati kérdés, genetika. De szerintem mindegyiknek meg van a maga szépsége, és mindenkinek más teszik. Ez csak elsőre számít, vannak ennél fontosabb dolgok is, mint hogy ki hány kiló.
A másik fele meg az, hogy körül lehet nézni, milyen pasik vannak.., és mégis, fele ennyit nem foglalkoznak magukkal, pedig nem szakadnának bele, csak hát...
hát én erre nem tudok válaszolni,mindhármat megdugnám:-D
na jó,ha választani kéne talán az első a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!