Melyik nő alakja tetszik leginkább? Melyik a vonzóbb? És ha lány vagy te melyikhez hasonlítasz leginkább?
2010. aug. 10. 18:38
11/53 anonim válasza:
hát inkább a másodikra hasonlítom, csak nincs olyan nagy mellem... de szinte a mellen kívül majdnem mindenben egyezik. Az első túl vékony, az a tipikus modellalkat.
18/L
12/53 anonim válasza:
Ezen képek alapján az első tetszik legjobban, de ha több képet látnék, jobban emg tudnám modnani. Fiú vagyok.
13/53 anonim válasza:
1.
Egyébként az első és a második közötti átmenet. A második néhol dundinak tűnik, néhol soványnak, azért nem jön be igazán.
14/53 anonim válasza:
Nekem az első. Nem az a mindencsontjakiáll típus, az alakja meg teljsen rendben van.
15/53 anonim válasza:
olyan vagyok mint az első csak kicsit nagyobb mellekkel ^^
16/53 anonim válasza:
nekem az első és a második között tetszene egy nő...az első az túl vékony, de a másodiknak már buggyan a hasa... én egyébként még egyelőre épp olyan vagyok, mint a harmadik, de már dolgozom az ügyön :D
21/L
17/53 anonim válasza:
itt a 2.
a 3.kép nagyon nem tetszik,de ha más nő lenne akkor talán a 3.at mondanám
18/53 anonim válasza:
Méghogy a pasiknak nem tetszenek az anorexiás csajok... legalább tudom hogy ez is csak mese. :S
19/53 anonim válasza:
Második nagyon jó, az első se rossz, csak nem tetszik a feje. A harmadik nem jön be.
20/53 anonim válasza:
nekem a 3mas jon be de nagyon , nem szeretem a gebeket s a husikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!