Divat most ez a tízcentis lenövés a hajon, vagy csak igénytelenségből van így sokaknak?
Figyelt kérdés
Egy csomó influenszernél, celebeknél, stb. látom mostanában, hogy a fejük tetején egy nagy lenövés van (nem arra gondolok, amikor a hajtő más színű, hanem egy egyenes vonalban kb tíz centi le van nőve). Csak mostanában ennyire elterjedt, azért gondolom, hogy divat. Vagy egyszerűen csak ennyire igénytelenek?2020. nov. 3. 21:20
21/27 anonim válasza:
Megbánták a festést, és visszanövesztik a saját színüket, viszont addig sem akarnak rövid hajat. Ennyi. :)
23/27 anonim válasza:
Undorító, és az igénytelenség teteje.
24/27 anonim válasza:
Beakadt a lemez a cuncusnak. Felfogtuk, de írd már le még egyszer.
25/27 anonim válasza:
Leírhatod még 80x hogy igénytelen, de érdekes hogy arra eddig senki nem adott választ, hogy akkor ehelyett mit csináljon az, aki nem szeretné halála napja utánig festegetni a haját. :D
26/27 anonim válasza:
Szerintem sem a legszebb látvány..
27/27 anonim válasza:
Nagyon sokféle volt a hajam, és azt gondolom, pont visszafesteni a leszarás.
Nekem hamvasbarna az eredeti hajszínem, tehát kékesen-ezüstösen csillog. Volt olyan, hogy meguntam a szőkét, és átfestettem barnára - sokkal csúnyább volt, mint a szőke lenövés.
Persze a lenövés magában nem szép, de feltűnő. Akit látok eltérő színű lenövéssel, arról azt gondolom, amit írtak, hogy lenöveszti épp. Viszont az én hajamon, hiába próbálták ugyanazt a színt visszaadni, a festett hajon besárgásodott a barna is. Tehát a lenövésem ezüstösen csillogott, a hajam hossza meg vöröses-sárgásan. Nekem ez utóbbi olyan, hogy csak rászabtam a festéket, hogy "jó' van az". Sokkal feltűnőbb ugyanaz a szín más árnyalattal. Mintha lenne egy feltűnően sárga fogad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!