Mennyi idő mire lenő egy tipes zselé köröm?
Az érdekelne mennyi idő mire lenőne egy rövid(körömágy hosszabítás nélküli) tip-es Francia zselés köröm.
A lehető legrövidebbet csináltuk mert modell munka.
S nagyon jó lett kb 1 osztályú. :)
No de mennyi idő mire lenő vagy leszedhető ?
Eléggé kemény lett ez a zselé s hirtelen olyan olvastam ha megsérül vagy valami vele együtt a köröm is lejön.(jól fog a tip-es ragasztás)
csak a egyik kéze lett megcsinálva.... csak mert a másik kezemen egy köröm sérült volt kicsit. Ezért érdeklődöm.
No vettem pár reszelőt mivel olvasgattam kicsit.
Sokan feszegetni robálták s körmük bánta meg hasonlók.... Ehh nem értem egyeseket.
No leszűrve a sok commentet más oldalon a reszelés volt a egyetlen megoldás.
20 perc alatt lereszeltem a francia véget meg nagyjábol a felső réteg átlátszó zseléig így most teljesen természetesnek hat a körmöm.
Nem repedt, hasadt,vagy sérült meg. még védi is az a maradék réteg így nem gond. Am tényleg nagyon szép köröm volt csak fél kézen hülyén éreztem magam. :S
Majd legközelebb már ha jobb lesz a másik akkor legalább mindkettőn lesz. Úgy maradhatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!