Miért csak félig köt meg az épített zselés köröm?
Otthon hobbiszinten épp csak elkezdtem gyakorlatozni a zselés körömépítéssel a porcelán után. Rengeteg videót megnéztem a technikáról, és igyekszem úgy csinálni ahogy láttam. Brillbird termékeket használok.
Előkészítem a körmöt, bond gelt használok rajta, UV lámpában köttetem, erre megy egy körömágyhosszabbító rózsaszínű gél, vagy próbáltam fehérrel is. Ezt is UV lámpában köttetem. Azonban ahogy leveszem a sablont, látszik hogy a zselének csak a teteje kötött meg, az alja nem. Próbáltam visszarakni sablon nélkül is, de ahogy reszelem, az alsó réteg ugyanúgy 'folyik'.
Ezalá a típus alá átlátszó réteg kéne, vagy előbb véknyan kenjem és rétegenként köttessem? Vagy tovább kéne UV lámpa alatt hagynom? (legutóbb 4 perc is kevés volt)
Köszönöm szépen a választ!!
UV lámpám van, de egy elég egyszerű, olcsó változat. Megmondom őszintén, nem tudom milyen a teljesítménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!