Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Divat most ez a tízcentis...

Divat most ez a tízcentis lenövés a hajon, vagy csak igénytelenségből van így sokaknak?

Figyelt kérdés
Egy csomó influenszernél, celebeknél, stb. látom mostanában, hogy a fejük tetején egy nagy lenövés van (nem arra gondolok, amikor a hajtő más színű, hanem egy egyenes vonalban kb tíz centi le van nőve). Csak mostanában ennyire elterjedt, azért gondolom, hogy divat. Vagy egyszerűen csak ennyire igénytelenek?

2020. nov. 3. 21:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
41%
Igénytelenek és kész
2020. nov. 4. 07:42
 12/27 anonim ***** válasza:
59%
Linkelj már be legalább egyet, ha egy csomónál látod.
2020. nov. 4. 10:14
 13/27 anonim ***** válasza:
81%

[link]

A cikk 2012-ben íródott. Tehát ez már egy elég régi trend.

2020. nov. 4. 12:28
 14/27 anonim ***** válasza:
87%

[link]

Ilyesire gondolsz?

Nekem akkor volt ilyen, mikor nem akartam tovább festeni a hajam, és hagytam lenőni. Értem én, hogy igénytelen, de nem tudtam mit csinálni vele...

(Igen, tudom hogy ilyenkor szokás a saját hajszínre befesteni, én is próbálkoztam ezzel, de csak rontott a helyzeten. :D )

2020. nov. 4. 14:00
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
Igénytelenség, én mondjuk celebek körében nem láttam ilyet de az utcákon rengeteget látni.
2020. nov. 4. 14:25
 16/27 anonim ***** válasza:
77%

#14 vagyok

Én tényleg kíváncsi lennék,hogy ha ez igénytelen, akkor mit lehet csinálni helyette. Vagy aki élete során egyszer befestette a haját az akkor kész, onnantól halála napjáig köteles festeni? :D

2020. nov. 4. 14:27
 17/27 anonim ***** válasza:
32%
Kedves utolsó, ha nem sikerül a saját színedre festeni, akkor inkább hagyd a fenébe. Majd ha szerencséd van, kikopik, vagy hamar lenő addig ameddig le tudod vágatni. Tény hogy nem egy szép látvány és kib.szott igénytelen, de nem tudsz vele mit kezdeni.
2020. nov. 4. 15:11
 18/27 anonim ***** válasza:
65%

Tudom, már sok éve túl vagyok rajta szerencsére. A hajszínemhez hasonló festék az maximum 1 hétig volt hasonló színű, utána fura narancsos árnyalatot vett fel (világosbarna hajam van, ilyen festéket kerestünk), és ez elvileg nem rossz minőségű festék, anyukám sok éve azt a fajtát használta más árnyalatban.

Szerintem soha többé nem fogom befestetni a hajam épp ezért, mert nem akarnám életem végéig festeni, de ha természetesre akarom visszaállítani akkor hónapokig-évekig hülyén néz ki. :D

2020. nov. 4. 15:15
 19/27 anonim ***** válasza:
88%

De miért igénytelen? Igénye lenne arra, hogy szép legyen, de nem tudja akarattal növeszteni.

Nálam az igénytelen az, akinek nincs igénye arra, hogy arcot/hajat/segget mosson, nem az, akinek nincs választása.

2020. nov. 4. 15:16
 20/27 anonim ***** válasza:
25%
Igénytelen
2020. nov. 4. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!