Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz manapság...

Mennyire nehéz manapság műköröm modellt "szerezni" egy OKJ-s műkörmös tanulónak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy fontolgatom a tanfolyamot, de félek nem sikerülne modellt szerezni, és úgy tudom kötelező, tanfolyamra általában nem vihető mű kéz, vagy ujj.

2020. okt. 29. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
helyi facebook csoportokban gyakran látom, hogy keresnek, szoktak is jelentkezni, de ha biztosra akarsz menni, ajánj fel egy kisebb pénzösszeget is pluszba, úgy tuti nem hagynak lógv
2020. okt. 29. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a páromat vittem mivel nem találtam modellt, amikor meg találtam nem jött el ami ugye igencsak kínos volt. Párom nem örült neki, nehéz volt rávenni de végül jól érezte magát.
2020. nov. 7. 17:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is a helyi facebook csoportot ajánlom, bár a #2-es gondolatmenetét támogatva, könnyebb lenne baráti társaságból keresgélni, mert valószínűbb, hogy tényleg megjelennek
2020. nov. 15. 23:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Én 100 csoportba irtam ki hogy modellt keresek erre és erre de kb mintha oda se irtam volna. Levegőnek vettek xd de nyilván függ attól is hogy hova kell menni. Csomo ismerősöm mondta a tanfolyam kezdetekoe hogy majf jonnek stb es semmi nem lett belole... egyedül anyukám volt az akire lehetett számítani.
2020. nov. 30. 17:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Van olyan suli, ahol egymáson gyakorolnak a tanulók és csak a vizsgára kötelező a modell.
2020. nov. 30. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!