Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műkörmösök, segítetek csiszoló...

Műkörmösök, segítetek csiszológép ajánlásban?

Figyelt kérdés

Most kezdtem a sulit, és szeretnék egy gépet venni. Viszont millióféle van belőle. Átlagban olyan 22-25 ezer körülieket látok, 30.000-es fordulattal, állítható sebességgel, és iránnyal stb. Viszont láttam 50 ezerért is, amiknél azon túl, hogy nagyobb teljesítményűek, nem látok különbséget a 25 ezressel szemben.

A mindennapi használatban mennyivel jobb egy drágább gép?

Példák a gépekre:

[link]

[link]

[link]

[link]

#műköröm #manikűr #körömcsiszoló gép
2020. okt. 15. 07:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Perfect drillem van több, mint 1 éve, igaz én csak a családnak meg magamnak csinálom a körmöt, nincs vendégem. Mikromotoros, fogászati minőségű. Nagyon precízen lehet vele dolgozni, finoman halad, de jól kontrollálhatóan, mint kés a vajban, nem üt, nem fájdul meg sem a saját, sem a "modell" a keze. Számomra minden forintot megért. Egyébként én kettes fokozatnál erősebben nem is használtam kézre.

Előtte egy Mercedes névvel forgalmazott 10 ezer körüli gépem volt, ehhez képest mintha ütvefúró lett volna. Szerencsére megadta magát pár hónap alatt, utána vettem a perfect drillt.

Először olcsóbbat akartam venni, de a JD-ről nagyon lebeszélt egy körmös ismerősöm.

2020. okt. 15. 10:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az 50 ezres gépek mikromotorosak, nem rezegnek munka közben, és jóval erősebbek, mint az olcsóbb gépek.
2020. okt. 15. 10:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Hú, köszi a választ! :) Még annyi, hogy szerinted a Brillbird 50 ezres gépe, és a Perfect Drill között van bármi különbség?
2020. okt. 15. 11:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Van, a perfect kéziegysége kisebb, teljesen fémből van. Szuper gép
2020. okt. 15. 13:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! :)
2020. okt. 15. 13:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Jaj, remélem itt leszel még ma, van még egy kérdésem. A Perfect Drillhez több csiszolófej is tartozik, vagy külön kell mindet megvenni? Pont most van a Perfect Nails-nél 10% kedvezmény mindenre, szóval ma meg is rendelném. :)
2020. okt. 15. 15:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Külön kell megvenni a fejeket, nem jár hozzá.
2020. okt. 15. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!