Műkörmösök, segítetek csiszológép ajánlásban?
Most kezdtem a sulit, és szeretnék egy gépet venni. Viszont millióféle van belőle. Átlagban olyan 22-25 ezer körülieket látok, 30.000-es fordulattal, állítható sebességgel, és iránnyal stb. Viszont láttam 50 ezerért is, amiknél azon túl, hogy nagyobb teljesítményűek, nem látok különbséget a 25 ezressel szemben.
A mindennapi használatban mennyivel jobb egy drágább gép?
Példák a gépekre:
Perfect drillem van több, mint 1 éve, igaz én csak a családnak meg magamnak csinálom a körmöt, nincs vendégem. Mikromotoros, fogászati minőségű. Nagyon precízen lehet vele dolgozni, finoman halad, de jól kontrollálhatóan, mint kés a vajban, nem üt, nem fájdul meg sem a saját, sem a "modell" a keze. Számomra minden forintot megért. Egyébként én kettes fokozatnál erősebben nem is használtam kézre.
Előtte egy Mercedes névvel forgalmazott 10 ezer körüli gépem volt, ehhez képest mintha ütvefúró lett volna. Szerencsére megadta magát pár hónap alatt, utána vettem a perfect drillt.
Először olcsóbbat akartam venni, de a JD-ről nagyon lebeszélt egy körmös ismerősöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!