Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy 23 éves lány 46kg akar lenni?

Figyelt kérdés

Szerintetek normális? Kb 157cm vagyok. Néhány hónapja még 55kg voltam, de el kezdtem diétázni, fogyózni, edzeni, hogy lemenjek 48-ra. Most vagyok 49kg. Sokan mondják, hogy "Mennyit fogytál. Eszel te rendesen? Beteg vagy? Mi a baj?"

Most már 46 akarok lenni. Régen még 14 évesen is 28 kilo voltam, mert nem tudtam hízni. Aztán megindultam, és alig vàrtam, hogy 50 legyek, de most meg màr nem vagyok elégedett :/ látom hol kéne leadni, mert van még mindig felesleg a hasamon meg az oldalamon. Pedig tornázok rá. A vállam,a karom, a lábam vékonyabb lett, de onnan meg nehezen megy le. Viszont érdekes, a nadrágjaim meg esnek le rólam...hogy van ez?

2020. okt. 27. 20:16
A kérdező szavazást indított:
Teljesen normális
Ez beteges
51 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy érdekes, hogy mindenki arra nyom h beteges, miközben a kérdező csak 157cm és ehhez akar 46 lenni. Ha úgy lenne a kérdés h 170cm és 59 akarna lenni akkor meg tök normális.

Egyébként a válaszom pedig, h nem beteges, de totál felesleges ennyire soványra fogyni és ez inkább csak a média hatása. 18/L

2020. okt. 27. 21:02
 2/12 Metionin ***** válasza:
100%
157 centihez nem gáz az. Próbálj kondizni egy kicsit, hogy formád is maradjon. Hiába éred el az áhított súlyt ha közben skinny fat vagy.
2020. okt. 27. 21:22
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Na de csöcsöd megmaradna?
2020. okt. 27. 21:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen rendben van. Én 159 centihez vagyok most 46-47 kg. Bár rajtam azért izomzat is van, mert súlyzózok is.

Próbálj meg súlyzózni is, hogy ne csak vékony, hanem izmos és formás is legyél.

2020. okt. 27. 21:48
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek (3-asnak kivéve)! Őszintén szólva inkább csak szimplán vékony akarok lenni, mint izmos. Nagyon tetszenek a koreai és kínai lányok alakja :)
2020. okt. 27. 21:54
 6/12 A kérdező kommentje:
Egyébként 75C a mell méretem :D
2020. okt. 27. 21:57
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, azért a genetikádról se feledkezz meg. Hiába tetszenek az extra vékony lányok, ha a genetikád ezt nem teszi lehetővé. És akkor se ess kétségbe kérlek, ha nem lesz a te alakod olyan, mint az övéké.
2020. okt. 27. 22:00
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A BMI szerint a 46 kg még éppen megfelel neked, az az alsó határa az ajánlott tartománynak. De annál lejjebb már ne menj! Ha csinosabb szeretnél lenni, inkább próbálj több izmot gyűjteni. Attól nem izmos leszel, hanem formás. Ha kifejezetten izmosnak akarsz látszani, ahhoz sokkal több munka kell, és akkor nem 46 kg lesz a végeredmény.
2020. okt. 27. 22:02
 9/12 anonim ***** válasza:
34%

"18.7

SOVÁNYSÁG

KONZULTÁLJ A TESTSÚLYODRÓL AZ ORVOSODDAL

PA BMI kalkulátor szerint a testsúlyod a magasságodhoz képest nagyon alacsony. A szervezetedből fontos tápanyagok hiányozhatnak."

[link]

2020. okt. 27. 23:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Megnézném az alakját. Akár jól is állhat.
2020. okt. 28. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!