Mi a véleményetek arról, ha egy 23 éves lány 46kg akar lenni?
Szerintetek normális? Kb 157cm vagyok. Néhány hónapja még 55kg voltam, de el kezdtem diétázni, fogyózni, edzeni, hogy lemenjek 48-ra. Most vagyok 49kg. Sokan mondják, hogy "Mennyit fogytál. Eszel te rendesen? Beteg vagy? Mi a baj?"
Most már 46 akarok lenni. Régen még 14 évesen is 28 kilo voltam, mert nem tudtam hízni. Aztán megindultam, és alig vàrtam, hogy 50 legyek, de most meg màr nem vagyok elégedett :/ látom hol kéne leadni, mert van még mindig felesleg a hasamon meg az oldalamon. Pedig tornázok rá. A vállam,a karom, a lábam vékonyabb lett, de onnan meg nehezen megy le. Viszont érdekes, a nadrágjaim meg esnek le rólam...hogy van ez?
Amúgy érdekes, hogy mindenki arra nyom h beteges, miközben a kérdező csak 157cm és ehhez akar 46 lenni. Ha úgy lenne a kérdés h 170cm és 59 akarna lenni akkor meg tök normális.
Egyébként a válaszom pedig, h nem beteges, de totál felesleges ennyire soványra fogyni és ez inkább csak a média hatása. 18/L
Teljesen rendben van. Én 159 centihez vagyok most 46-47 kg. Bár rajtam azért izomzat is van, mert súlyzózok is.
Próbálj meg súlyzózni is, hogy ne csak vékony, hanem izmos és formás is legyél.
"18.7
SOVÁNYSÁG
KONZULTÁLJ A TESTSÚLYODRÓL AZ ORVOSODDAL
PA BMI kalkulátor szerint a testsúlyod a magasságodhoz képest nagyon alacsony. A szervezetedből fontos tápanyagok hiányozhatnak."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!