Képzeld nem !! És nem tudom honnan veszed a bátorságot hogy engem elmebetegnek mersz nevezni úgy hogy nem is ismersz !! Szerintem élőben te rám se mernél nézni mert úgy besz@rnál !! De ha van kedved akkor valamikor talizhatunk és szivesen felrugom a lábad a seggedbe
2020. okt. 27. 12:52
32/40 anonim válasza:
Pedig az vagy. A megnyivánulásaidból is látszik, te élettelen. :D
Ne mást hibáztass, mert a kutyának sem kellesz.🤷🏻♀️ Ha megpróbàlnàl egy ujjal is hozzámérni, a férjem biztos kettéhajlítana, te retardált,te.🤦🏻♀️
2020. okt. 27. 13:25
33/40 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva: a ruha jó mondjuk étterembe, de nem egy kerti sütögetésre. A férfiben... áhh... van valami üresség a szemében. Valami félelmetes, ahogy írták előttem is. Plusz a teste sem az esetem.
NAGYON FONTOS, KEDVES KÉRDEZŐ!
Egy férfit a modora, a humora, az intelligenciája és még sok más erénye teszi férfivé. A kinézet egy "adottság" az öltözködés változtatható. Ha elhívsz valakit randizni, először csak a külsőd alapján dönt, utána megismer. Ha olyan stílusod van, mint amit a hozzászólásaidban megmutattál... a nők bizony futni fognak.
2020. okt. 27. 15:38
34/40 A kérdező kommentje:
32 akkor még egyszer leírom hogy az olyan hülyék mint te is megértsék nem vagyok az akinek te mondasz oké és pont .másodszor meg nem tudtam hogy nő vagy ezért irtam ezt nyilván még egy olyan primitív nőt mint te neked sem fogok ilyet írni azért írtam mert azt hittem férfi vagy , a másik pedig hidegen hagy a te öreg rozzant férjed hidd el hogy ő járna sokkal rosszabbul én nagyon nem az vagyok akinek te hiszel ennyi
2020. okt. 27. 17:14
35/40 A kérdező kommentje:
És a másik az hogy te honnan szűrted le hogy én társkeresési célból írtam ki a kérdés ? Vagy sírtam volna hogy nem kellek senkinek ?
2020. okt. 27. 17:17
36/40 anonim válasza:
Egyébként nem válaszoltam a kérdésre, ezek után nem is fogok. Hiszen nyilván való, hogy aki nem osztja a véleményedet az csak primitív és hülye lehet a te szavaiddal élve. De a #33as válaszolóval nagyon egyetértek. Egy férfi nézhet ki akármilyen jól is ha mikor megszólal egy bunkó. Márpedig a válaszaid alapján ne haragudj de nem egy kedves embernek tűnsz ha nem is vagy feltétlen bunkó.
2020. okt. 27. 18:18
37/40 A kérdező kommentje:
Jó akkor bunkó vagyok csak hogy meg legyen az örömöd
2020. okt. 27. 21:49
38/40 anonim válasza:
Huha látszik, hogy nem igazán megy az értő olvasás, pont az utolsó mondatban írtam le, hogy nem feltétlen vagy bunkó szimplán csak nem kedves típus vagy. De nekem aztán mindegy, nekem nem lesz ettől sem jobb sem rosszabb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!