Csajok nők !Jóképű ez a férfi ?
Figyelt kérdés
Jól néz ki? tetszik ha egy férfi így öltözködik ? Jó a stílusa ? És jó a teste ?
2020. okt. 25. 13:53
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
51 szavazat
1/40 anonim válasza:
Világhírű milliárdos férfi modell szerinted ? A magyar nők egy ilyen férfiért ugranának már csak azért is hogy hozzájuk szóljon
3/40 Lena7 válasza:
Nekem nem az ilyen tipusú férfiak jönnek be🤷♀️
Nem csúnya, viszont nekem nem jön be.
4/40 anonim válasza:
Bevallom, van benne valami sárm. De különösebben nem jön be.
5/40 anonim válasza:
Az öltönyös kép, ahol napszemcsiben van, az jó. A többin semmi extra.
6/40 anonim válasza:
Nem az esetem, de eleve a fiatal sracokat szeretem inkabb, gondolom kb 15 evvel ezelott jol nezhetett ki. Az oltozkodese oke, ha epp etterembe mennenk vagy valami egyeb kioltozos helyre.
8/40 anonim válasza:
Aha, szóval a magyar hölgyek szemében ez a semmi extra, meg a nem bejövős, nem az esetem kategória. Nem is értem, hogy miért van olyan sok férfi párkapcsolat nélkül idehaza.
10/40 anonim válasza:
Nagyon nem szimpatikus, kerülném. Az öltözködése a mindennapokra számomra túl sok. A teste meg nem tetszik, túl izmos. A szálkás vékonyat szeretem =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!