Csajok nők !Jóképű ez a férfi ?
Figyelt kérdés
Jól néz ki? tetszik ha egy férfi így öltözködik ? Jó a stílusa ? És jó a teste ?
2020. okt. 25. 13:53
22/40 A kérdező kommentje:
20 as te nagyon buta nő vagy 🤣😂🤡 ki mondta hogy így nézek ki ?
2020. okt. 25. 20:25
23/40 A kérdező kommentje:
Egyébként nem vagyok modell sem milliárdos de szarul nem nézek ki az biztos , de az nyugtasson meg hogy még bottal sem piszkálnálak meg 🤣😂😅
2020. okt. 25. 20:29
24/40 anonim válasza:
Haver ha már ennyire el vagy keseredve hogy ilyen kérdéseket irogatsz ki legalább ne add be hogy menő pasi vagy. Mindenki sejti hogy mi a helyzet veled na meg ahogy valaki azt hiszem mar írta is előttem a szépség relatív . Nem innék én mérget arra hogy sorban állnak a nők nálad.
25/40 A kérdező kommentje:
24 egy biztos menőbb vagyok mint te és még mindig hülye vagy !!!ki mondta hogy sorban állnak értem a nők? ,csak leírtam hogy nem vagyok dagat disznó sem alacsony kerti törpe sportos testalkatom van nem úgy mint a magyar férfiak 80 % ának ennyi
2020. okt. 25. 21:18
26/40 anonim válasza:
Jóképű, de élő én nem akadna el a szavam ha meglátnám.
28/40 anonim válasza:
Szerintem kinézetre, öltözetre félistenszerű :) Na de ez csak a külső.
29/40 anonim válasza:
Nyilván baromi helyes. De hozzám öreg, lehet pár évvel fiatalabban jobban tetszene. Meg ha már olasz pasik, akkor legyen barna szemű. Nekem az jön be. A teste jó. Az öltözködéséről mondjuk nem aok derül ki a képeken, valahova jó az öltöny, de a Tescóba nem praktikus ha így öltözik. A Pure SX-es göndör hajú csávó jobban bejött. Ha már parfüm.
30/40 anonim válasza:
Nem te vagy az, aki fekvőtámaszos videókat osztogat meg magáról egy másik kategóriában?😂
Ne foglalkozzatok vele!ELMEBETEG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!