Szeretném elkezdeni szőrteleníteni a hónaljam, mit tegyek?
Sziasztok! Szeretném elkezdeni szőrteleníteni a hónaljam. Még nem látszik olyan vészesen, de szinkronúszok és zavar. Anyukámmal még nem merült felez a téma, de sokmindent megbeszélünk. Hogy álljak odaelé?
Hogy kérdezzek rá?
Nektek hogy történt ez?
Ő ajánlotta fel vagy rákérdeztél?
Mennyi idős voltál akkor?
köszi a válaszod! Én mindenképpen meg szeretném kérdezni anyukámat a témával kapcsolatban, neki több tapasztalata van, lehet, hogy tudja, hogy mit érdemes használni és mit nem.
Még egy kérdés, ti mit ajánlotok, mivel kezdjek szőrteleníteni?
Én olyan 10 éves koromtól borotváltam, de csak dugiban lopkodtam az ő borotváikat (ami nagyon nem higiénikus). Olyan 12 éves koromban pedig mindig szóvá tették „viccelődve" (ami egyébként nekem már inkább fájt), hogy milyen szőrös a lábam, ilyen fajta voltam. Ebből adódóan anyám mondta, hogy akkor majd megpróbálhatom leborotválni. Aztán használtam a sajátom, teltek az évek, sosem merült fel semmi más. Azóta nyugodtan szólok neki, ha mondjuk gyantát szeretnék, kell új borotva, stb.
Egyébként azt ajánlom neked, hogy gyantáztasd majd a hónaljad. A sok borotválástól a hónaljnál a bőr bebarnul (persze vannak rá praktikák, de válasszuk a könnyebb utat), és akár egy nap alatt visszanő a szőr. A gyantázásnál pár hétig szőrtelen marad a felület, viszont a következő gyantázásig várni kell, míg rendesen kinő a szőr (ez a negatívum).
Átérzem a helyezeted, hogy nem a legkönnyebb téma ezt felhozni. A lábadon a szőr nem zavar? Én is privát résznek gondoltam a hónaljam, így csak a lábamnál vetettem fel az ötletet. Lehet neked is könnyebb lenne így. De egyébként hidd el, bárhogy szólsz neki, elfogadó lesz.
#3! Köszi! A lábam még nem zavar.
#4! Nem tudom, de szerintem akkor is 12-14 évesen szőrösödtek a gyerekek, csak nem foglalkoztak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!