Melyik lány tetszik jobban és miért?
Te komolyan nem látod hogy néz ki? Illetve mivel foglalkozik?
Igen, így beszélek róla, de látom nem érted mit írtam. Voltak anno ilyen nőim, nem nehéz szerezni, ha van pénzed. Úgyhogy igen, lenézem őket. És te ezen ne háborodj fel drágám, ők sem tették, amikor finanszíroztam a kis életüket. Tárgyak, akik bárki számára elérhetőek, HASZNÁLHATÓAK, ha van elég money. Kereslet-kínálat. Örültem.
Szerintem te tuti Kitti vagy xd
"mindenki elfogadna egy ilyen nőt"
Bezony. K urni. Ahogy a 40-es írta.
Looool, családi összejöveteleken nagyon ízlésesen mutatna 😂
Ha én nő lennék és tökéletesen úgy néznék ki, mint egy szex baba, a saját szüleim szemébe sem tudnék nézni.
Áhhááá, szóval te vagy az Atyaúristen, akinek fel van nyitva a szeme, mert külföldön annyi mindent tanult az emberekről.
Hogy irigyek legyünk a másodikra? Milyére? A hús-vér-szilikon arányra a testében? Vagy arra, hogy eladja magát az instagramon? Vagy arra, hogy valójában egy napot se dolgozik? Nem vagyunk irigyek. És igen, ítélkezünk. Mert sok minden kiderült róla az instájából, és életviteléből.
Akik eleve plasztikáztatják magukat, önbizalomhiányban szenvednek, nem szeretik saját magukat és azt hiszik, hogy majd a plasztikától lesznek valakik.
Az összes műnőnek komoly pszichés problémái vannak.
A KÉRDÉS CSAK KÜLLEMRŐL szólt, nem a többiről. A csak külsőről pedig ez a vélemény született.
Nem vagy okos, kérdező. Hiába próbálod fényezni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!