Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek egy ápolt átlagos...

Szerintetek egy ápolt átlagos hétköznapi lánynak/nőnek mik azok a termékek amik elengedhetetlenek,mik azok a termékek amik egy ápolt,igényes nőnek alap kellék? Kiváncsi vagyok a véleményetekre.

Figyelt kérdés

#ápoltság #igényesség #Alapnesszeszer
2020. okt. 14. 02:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
63%

Szappan/tusfürdő, fogkrém, fogkefe, betét/tampon, körömvágó, hajkefe.

Ha cifrázni akarjuk, akkor határ a csillagos ég, de vicces, hogy miket tartanak alapnak emberek. Nekem alapból szép bőröm, körmöm, szemöldököm és hajam van, évek óta nem voltam sem fodrásznál sem kozmetikusnál. Körmösnél meg soha, ne szórakozzunk már, hogy ilyen francia manikűr meg hasnló baromságok "alapok". Ha valakinek ronda a körme, oké, takarja el, de ez a körmöm mánia már röhejes, már a 100 kilós takkernéni vörös hajú, bajszos Tesco pénztáros sem tud meglenni műköröm nélkül, pedig szebb nem lesz tőle, sőt...

Ennél én sokkal több dolgot használok, de ami az alap, az a tisztaság. Ahhoz meg ennyi kell. Alapvetően egy csinos fiatal lány elég könnyen ápolt tud lenni.

2020. okt. 14. 23:40
 12/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolso egyet értek! Én sem vagyok köröm mániás,én se jártam jó ideje fodrásznál mert most növesztem.

Kozmetikushoz se járok magamnak szedem a szemoldokom, magamnak tisztitom az arcom stb.

Körmósnél 2×voltam eddig és hosszu távon nem kényelmes!korlátoz a dolgok fogásában, hajmosásnal is zavar hogy bele akad a körömbe stb.

Véleményem szerint a hajfestés,körmós,sminkelés már ápoltságon felül stílus kérdése ki mit rak magára mit a ruha kb ha megteheted hogy azt vedd fel ami tetszik és megtudod venni. Amikor olvastam hogy a köröm meg hajfestés nevettem, ugyanis rengeteg szálkás haju, 2 méteres műkörmű, műpilláju nőt látok kasszában, dohanyboltba,utcan és marha gusztustalan...

2020. okt. 15. 02:18
 13/14 anonim válasza:
100%
Fogkrém, tusfürdő, sampon, balzsam, dezodor. Szükség estén fodrász... minden más egyéni adottságtòl függ. Én pl nem szőrösödök, csak intim területen. Szemöldökömet nem szedem mert kb nincs az se, szemöldökceruza nélkül nem is látszódna. Tampon, betét alapvető. Körme legyen ápolt, teljesen mindegy, hogy feti, vagy nem. Koszos ne legyen soha, haja ne legyen zsíros, ruhái legyenek tiszták, fürödjön rendszeresen, szájszaga ne legyen, illetve izzadságszaga se
2020. okt. 15. 16:25
 14/14 anonim ***** válasza:
74%

Ami az alap igényesség:

Sampon (és ha kell balzsam)

Szappan/tusfürdő

Legalább évi 1-2 hajvágás

Dezodor

Fogápolás és rendszeres fogászati állapot felmérés

Heti 3× mozgás

Tiszta és szakadt ruházat

Körömolló/körömreszelő

Tisztasági kellékek (betét, kehely, tampon stb)

Rendszeres nőgyógyászati állapot felmérő

Kiegyensúlyozott étkezés

Az összes többi vizuális tuning, de nem higéniai vagy egészségügyi kérdés.

Smink, körmös, szoli, hajfestés, szőrtelenítés, ilyen-olyan kencék már egyéni preferencia.

Nyilván ha valaki festi a haját, azt rendszeresen kell, mert lenő. Akinek műkörme van, azt rendszeresen tölteni kell.

Pl egy hosszú, épített köröm ami alatt ott a kosz szerintem igénytelenebb mintha rövidre lenne vágva és kész.

Ha valakinek pixie frizuja van, azt bizony havonta vágatni kell. Hosszú hajat viszont elég ritkábban.

Ugyanez igaz a kontaklencse, a szemüveg, a fogszabi tisztán és rendbe tartására...egyéni.

Pattanásos bőr, ősz haj, túlsúly vagy egyéb betegségektől is függő testi tulajdonság szintén nem igénytelen.

Van akinek hormonálisan pocsék bőre van, ha fejre áll, akkor se lesz szép sima.

Az őszülés mindenkit utolér, és szerintem nincs rajta mit szégyellni. Ugyanakkor aki szereti festeni a haját, fesse.

Az elhízás meg sokaknál nem az étkezés vagy lustaság okán van, ha valaki rendszeresen sportol és egészségesen eszik, attól még simán lehet rajta 5-10 kiló genetikusan vagy pl pajzsmirigy miatt stb.

Röviden: ne legyél büdös-koszos, maradj aktív és járj el orvoshoz, szűrésre. A többi esztétikai kérdés és mint ilyen, szubjektív.

2020. okt. 15. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!