Átlagos lányok, ti szoktatok irigykedni a bombázókra,
akik után mindenki megfordul elismerően, mert olyan szép
az arcuk, hajuk és a testük?
1/10 anonim válasza:
én ilyenkor próbálok a saját pozitív sajátosságaimra figyelni, de egyébként igen, néha eléggé visszaveti az önbizalmamat :( viszont most dolgozok rajta, és egész jól haladok :)
2020. jún. 13. 23:03
Ilyenkor szoktam visszakérdezni, azok a csajok, akik irigykednek, miért nem tesznek azért, hogy jobb legyen a külsejük?
Bizonyos mértékig mindenen lehet változtatni az általad felsoroltaknál.
Az irigység rossz dolog.
Ha meg vagy saját magaddal elégedve, akkor nem irigykedsz a másikra.
Egyébként pedig elég nagy butaság másokhoz hasonlítgatni magad.
2020. jún. 14. 06:32
Nem szoktam. Viszont az tud zavarni, amikor tudom, hogy a barátomnak is tetszik külsőleg egy-egy ilyen lány. :(
De végülis én is próbálok magamhoz mérten a lehető legjobban kinézni, szóval én is kapok dicséreteket, így, őszintén... nem törik össze a lelkem más szépségét látva sem... hanem inkább próbálom én is megdicsérni őket. Hát nehogy már a saját nemünk felé utálkozzunk. :D
2020. jún. 14. 10:36
Én kifejezetten örülök neki ha látok valami szépet. Legyen az akár egy szép táj egy szép épület vagy egy szép ember (akár nő akár férfi)
Viszont nem vagyok irigy. Miért is lennék? Hiszen az hogy valakin tetszik valami vagy valakit szépnek látok nem azt jelenti, hogy én is szeretnék olyan vagy hasonló lenni.
2020. jún. 14. 11:11
Mindenkinek más tetszik, így az amit leírtál nem létezik. Van aki a vékonyat szereti, más a formásat, megint más az igazán kövéret.
2020. jún. 14. 11:28
Én a nagyon vékony testalkatot tartom szépnek,és a hosszú hajat lányokon,de én is ilyen vagyok szóval nincs miért irigykedni:D
2020. jún. 14. 17:11
Mindenkinél van szebb meg csinosabb, én már rég nem akadok fenn azon, hogy ki szebb vagy csinosabb nálam, igyekszem saját magamból kihozni a legjobbat és saját magammal elégedettnek lenni. Ha máshoz hasonlítgatom magam akkor az egész életem rámegy arra, hogy utáljam magam. Kösznem.
2020. jún. 14. 17:28
Nem szoktam irigykedni kb. soha. Persze picit rosszul esik, hogy ő mennyivel szerencsésebb volt a genetikai lottón, de ugyanakkor tudom, hogy ő már elérte az önfejlesztés fizikai határát, nekem meg még bőven van mit. Inkább azt nézem, hogy mi az, ami tetszik rajta, és én mit tehetek azért, hogy olyasmit érjek el.
2020. jún. 16. 16:06
Inkább az embereket cserélném le. Ha valami nem átlagos, az után nem kell nyálcsorgatva megfordulni vagy ellenkező esetben, ha nem a bombanőket értjük átlagtól eltérőnek, akkor nem kellene pofákat vágni sem.
2020. jún. 18. 23:23
Nem szoktam irigykedni, inkább azon dolgozom hogy én is hasonlitsak rajuk:)
2020. jún. 20. 01:27
Kapcsolódó kérdések: