Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok ti miket visztek a...

Csajok ti miket visztek a táskátokban mikor dolgozni mentek?

Figyelt kérdés

Helló.

Nos nemsokára újra elkezdek dolgozni és mindig igénytelenül telepakoltam a táskámat fölösleges cuccokkal amitől eléggé húzta a súlyát. Nemrég beszereztem egy számomra nagyon esztétikus kisméretű, de mégsem túl kicsi fehér hátizsákot és szeretném rendezetten megpakolni. Nekem a legfontosabb holmik a tisztasági neszesszeremben lapulnak, mint a vékony betétek, nedves törlőkendő, szőlőzsír, extra bugyi vészhelyzetre, ragtapasz, szájspray. Táskámban lenne kézkrém, dezodor, parfüm, esernyő, powerbank és töltő, telefon, vizes üveg, kaja, pénztárca. Kisebbik fiókban pedig bérlet, mini zsebkendő, szemüvegtörlő, kézfertőtlenítő, füles. Nekem azt hiszem ennyi amit mindennap magammal viszek. De lehet pár dolgot kihagytam. Mivel nem sminkelem magam így sminket úgy se viszek, mielőtt kérdezitek :D. Ti miket visztek magatokkal munkába csajok? Meg milyen típusú vagy milyen színű táskátok van? Ennyi. <3 :)23L vagyok.

2020. okt. 7. 01:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Penztarca, telefon, maszk, kezfertotlenito, ajakbalzsam, zsepi, betet es tampon, fesu, hajgumi, fuzet, toll.
2020. okt. 8. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!