Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kamasz lányok! Nektek mi van...

Kamasz lányok! Nektek mi van a táskátokban?

Figyelt kérdés
Mi mindent tartalmaz az a bizonyos női táska? Mi az, ami mindennap veletek van?
2017. jún. 21. 17:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok kamasz (24 vagyok), de azért leírom: egy kis neszeszer féle, amiben van: tampon, sörnyitó, rágó, fog.gátló, fésű, hajgumi, kézfertőtlenítő, ezen kívül van egy asztma rohamoldó, kulcs, pénztráca, irattartó
2017. jún. 21. 18:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tampon, fésű, hajgumi, óvszer, síkosító.
2017. jún. 21. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Kulcs, iratok, telefon, pénztárca, olvasnivalók...
2017. jún. 21. 20:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Kezfertotlenito,tampon/betet,kulcs,telefon,sminkes cuccok,parfum,penztarca :D
2017. jún. 21. 21:04
 5/7 anonim válasza:
Kistükör, kézkrém, ajakápoló, kulcs, bérlet, pénztárca, iratok, valami olvasnivaló, zsebkendő, hajgumi, fájdalomcsillapítók, strepsils , fülpiszkáló, tampon, körömlakk, szempillaspirál, fülhallgató, rágó
2017. jún. 22. 14:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Papírzsebkendő,ajakápoló,kulcsok,iratok, kézfertőtlenítő gél,víz,ennivaló,sebtapasz,betét,intim törlőkendő,pénztárca,határidőnapló + tol,dezodor,fésű,rágó,fülhallgató,telefon + töltő,parfüm,esernyő,kis tükör kb ennyi :D

Nem sminkelem magam sosem.

2017. jún. 27. 15:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Lemaradt még a hajgumi.Nyáron napszemcsi.
2017. jún. 27. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!