Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, nektek tetszik ha 1...

Lányok, nektek tetszik ha 1 férfi szőrös?

Figyelt kérdés

Láb, kar, fenék, hónajat teljesen borotválom, ott lent meg borostásra vágom, melkasom meg csak "pihés".

19f

Hasonló korú lányok válaszát várom. :)

2017. jún. 18. 01:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
az még jobban, ha 2 férfi szőrös :D
2017. jún. 18. 05:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Én szeretem, ha egy pasi szőrös. Nem azt mondom, hogy zavarna, hogy szőrteleníti magát (mint pl. te) mert ezt döntse el mindenki saját maga, hogy hogyan érzi jól magát, de én nem tartom szükségszerűnek illetve nyilván nem mindenki szőrös típus, van, akinek alig van pár szál. Egyedül a hónalj az, amire azt mondom, hogy sokkal szebb, higiénikusabb, ha valaki bootválja, de máshol én speciell jobban szeretem, ha olyan, amilyen. 18/l
2017. jún. 18. 11:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Láb, kar, fenék meghagyom, ott nem szoktam hozzányúlni, hónajjat teljesen levágom, ágyéknál meg csak borostásra, hogy ne kelljen "tarzant" keresgetni azért. :D
2017. jún. 18. 12:24
 4/5 anonim válasza:
Nekem az tetszik ha 2 férfi szőrős
2017. jún. 19. 17:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Szó szerint 2 férfi, vagy valami jelentése van? :D

Bocsi de nem esik le hírtelen.

2017. jún. 19. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!