Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok ti miket visztek a...

Csajok ti miket visztek a táskátokban mikor dolgozni mentek?

Figyelt kérdés

Helló.

Nos nemsokára újra elkezdek dolgozni és mindig igénytelenül telepakoltam a táskámat fölösleges cuccokkal amitől eléggé húzta a súlyát. Nemrég beszereztem egy számomra nagyon esztétikus kisméretű, de mégsem túl kicsi fehér hátizsákot és szeretném rendezetten megpakolni. Nekem a legfontosabb holmik a tisztasági neszesszeremben lapulnak, mint a vékony betétek, nedves törlőkendő, szőlőzsír, extra bugyi vészhelyzetre, ragtapasz, szájspray. Táskámban lenne kézkrém, dezodor, parfüm, esernyő, powerbank és töltő, telefon, vizes üveg, kaja, pénztárca. Kisebbik fiókban pedig bérlet, mini zsebkendő, szemüvegtörlő, kézfertőtlenítő, füles. Nekem azt hiszem ennyi amit mindennap magammal viszek. De lehet pár dolgot kihagytam. Mivel nem sminkelem magam így sminket úgy se viszek, mielőtt kérdezitek :D. Ti miket visztek magatokkal munkába csajok? Meg milyen típusú vagy milyen színű táskátok van? Ennyi. <3 :)23L vagyok.

2020. okt. 7. 01:51
1 2
 1/11 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
100%

Bocsánat, hogy pasiként válaszolok, de megtetszett a kérdés és hátha neked is hasznos lesz :D

A bőr/vászon táskámban:

- esernyő/esőkabát

- napszemüveg

- rágó

- USB kábel telefontöltéshez

- fülhallgató

- könyv

- zsebkendő, nyáron plussz vászonkendő izzadtságot törölni

- rágógumi

- ajakzsír télen

A zsebemben:

- telefon

- a tárcámban mindenféle kártya, pénz

- kulcs

- svájci bicska (nem csak a kés miatt, vannak raja hasznos kis szerszámok)

2020. okt. 7. 07:49
 2/11 anonim ***** válasza:

Munkaeszközök

Füzet, toll

Kézfertőtlenítő, szájmaszk

Zsebkendő

Kulcsok

Pénztárca

Kaja

Esőkabát ha aznap eső várható

Bevásárlószatyor, ha hazafelé be akarok vásárolni

Laptop ha aznap kell, de ez nyilván külön táskában

2020. okt. 7. 08:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Ja, kis vászon hátizsákba pakolok, mert bicajjal járok, így egyszerűbb. Kézkrémem van bent a munkahelyen, amúgy én is vinném.
2020. okt. 7. 08:45
 4/11 anonim ***** válasza:
Ami az én táskámban van : kulcs,pénztárca, igazolványok, esernyő, kézfertőtlenitő, maszk és paprikaspray
2020. okt. 7. 10:20
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem fekete bőr válltáskám van, nem az a nagyon kicsi, de nem is olyan 'mindentbele' táska :D

-pénztárca

-telefon

-labello

-lakáskulcs, autókulcs

-rágó

-maszk, kicsi fertőtlenítő

-kézkrém

-kis összecsukhatós mini fésű aminek a másik oldala tükör ( mint ez: [link] )

-kis cipzáros részébe: fejfájás csillapító, 1db toll, egy kicsi korrektor, öngyújtó (bár nem cigizek :D)

Régen nekem is volt még benne parfüm, de arról leszoktam, max ilyen kis illatmintás van nálam.

22/L

2020. okt. 7. 10:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Én egy kis hátizsákot hordok, ezek vannak benne: esőkabát (10x10 cmre összehajtható), pénztárca, egy csomag zsepi, lakáskulcs, telefon, maszk, bevásárlószatyor, kis cipzáros tartóban inhalátor (asztmás vagyok, évi 2x használom, de bármikor kellhet), hasfogó és fájadlomcsillapító. A fülest a zsebemben hordom :D
2020. okt. 7. 12:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Régen nekem is nagyobb táskám volt, de folyton telepakoltam mindennel és utána meg fájt a vállam tőle, így lecseréltem egy kb, harmadakkora fekete válltáskára és ebben már tényleg csak a legszükségesebbek férnek el (és mégse volt olyan, hogy valami hiányzott volna). Van egy nagyobb rekesz és néhány kicsi belső zsebe. Pénztárca, egy kicsi üveg víz, fülhallgató (szigorúan tokban, előtte folyton tönkrementek), naposabb időben napszemüveg és a jelenlegi helyzetben maszk van a nagyobb részben, más már el se férne. A kis zsebekben meg telefon, bérlet, kulcs, 1-2 toll, ajakápoló, rágó, fájdalomcsillapító, betét és zsepi van. Ha tervezek majd boltba menni, akkor vászonszatyrot is rakok be. Egy mindenhez passzoló színű rúzs is szokott nálam lenni, de most úgysem használok semmit, így arra nincs szükség. Kézkrém, töltő meg egy másik vászonszatyor meg van az irodai fiókomban, ezeket nem cipelem. A pici (3 dl-es) vizesüveg is csak az útra van, a munkahelyen van poharam és a vízautomatát használom.
2020. okt. 7. 13:39
 8/11 Sunshinedoll ***** válasza:

Kicsi, vállon átdobós táskám van, abban telefon, pénztárca, iratok, pár papírzsepi, kulcs, ajakápoló meg rágó.

Vászontáskában meg viszem külön az ebédem.

Leszoktam a nagy táskákról, mert minden fölösleges sz-rral teletömtem én is.

Töltő, kézkrém, víz meg van az irodában.

2020. okt. 7. 19:59
 9/11 anonim ***** válasza:
irattartó, pénztárca, kulcs, ajakápoló, rúzs, mobil, mobil töltő, fejhallgató, ilyen időben pulcsi. Van, hogy viszek kaját meg teát is. Nagyobb méretű púder rózsaszín táskám van, direkt úgy választottam, hogy sok minden bele férjen.
2020. okt. 7. 20:14
 10/11 anonim ***** válasza:

Pénztárca, telefon, töltő, zsepi, notesz, toll, textil bevásárlószatyor, kulcsok, ajakápoló, öngyújtó, esernyő, dezodor, parfüm, rágó, könyv.

Egy közepes méretű válltáskám van.

2020. okt. 8. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!