Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha csúnyának érzem...

Mit tegyek ha csúnyának érzem magam?

Figyelt kérdés
16/L
2020. szept. 28. 19:42
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
Szépülj meg
2020. szept. 28. 20:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért érzed magad csúnyának? Mivel van a baj szerinted?
2020. szept. 28. 20:04
 3/8 A kérdező kommentje:

Igazából a szüleim mondják mindig hogy nagyon csúnya vagyok ...

Én az a husisabb lány vagyok

2020. szept. 28. 20:11
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Az, hogy nem vagy vékony, az nem egyenlő avval, hogy csúnya vagy. Teltebbek is lehetnek szépek. Az, hogy a szüleid mondják, hogy csúnya vagy, az pedig felháborító. Támogatniuk kellene téged, esetleg segíteni, hogy pár kilót letudj fogyni. De ez, hogy megszólnak téged, felháborító, próbálj ne foglalkozni velük.
2020. szept. 28. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
Jarj el edzeni es apold a borod. Ha ez a ketto rendben van, nem lehetsz csunya.
2020. szept. 28. 20:18
 6/8 anonim ***** válasza:
80%

Érdekes szüleid vannak, hogy ilyeneket mondanak neked.

Ha nem vagy magaddal elégedett, akkor változtass rajta, fogyókúra, alakformálás, sport, de legalábbis valami mozgás.

Ápold a bőröd, a hajad, vágass új frizurát, sminkelj. Ha szemüveges vagy cseréld le valami divatosra, vagy kontaktlencsére. Stb, stb, stb.

Ha te magaddal elégedett vagy és csak a szüleid ontják rád ezt a lelki terrort, akkor meg ne foglalkozz vele...

2020. szept. 28. 21:38
 7/8 anonim ***** válasza:

2 jótanács abszolút jószándékúan.

1., Szüleiddel ne foglalkozz, ha csak negatív érzéseket, gondolatokat képesek közvetíteni feléd. A szépség amúgy közhely, de főleg belülről fakad és nem függ a kg-tól :).

2., Keress egy szakembert akivel átbeszélheted a problémát, és segít kellő önbizalmat felépíteni magadban.

2020. szept. 29. 12:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Figyelj....ez a csúnya / nem csúnya dolog vicc.... És ez nagy közhelynek fog hangzani , de amíg nem hiszed el te saját magadról hogy igen is jól nézek ki , és szép vagyok , más is ezt fogja visszaadni neked .Amit ajánlok , figyelj oda jobban a külsődre. De amit legjobban ajánlok , hogy mindenképpen tanulj , és SPORTOLJ! Mert az sokat segít abban , hogy elfogadd önmagad !Ne nagyon foglalkozz ezzel a témával , hogy más mit mond rólad , építsd magad ! Valakinek biztos te leszel a legszebb !
2020. szept. 30. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!