Csúnyának érzem magam, mit gondoltok?
173 cm magas, kék szemű, barnás szőke hajú vagyok. Hormonális betegség miatt a számkörül pattanásos vagyok, mindent megteszek ellenük.
Szangvinikus személyiségem van, nagy önbizalommal. Viszont egyetlen önértékelési problémám, mint mindenkinek a társadalomban a kinézet. Lányokat is megszólítok, volt már barátnőm. Viszont most úgy már lassan 6 hónapja sehogy sem jön össze, még csak első randi sem, nem hogy második. Pár lánynál próbálkoztam, leszólítás, egyebek, viszont aki épp nem lerázott csak barátkozni akart. Vagy a randi invitálásom sem fogadta el. Most úgy elgondolkodva, azon vagyok, lehet a kinézetemmel van baj, amiből a maxomat kihozom. Válogatós nem vagyok, szívesen ismerkedek. Viszont ez olyan kettős mérce, hogy aki nekem tetszik, nekem nem, akinek tetszem, az nekem nem jó.
Így tulajdonképp a kíváncsiság megfűzött és szeretnék egy, olyan választ, h mit tehetnék még a kinézetemmel.
Min javíthatnék a kinézetemen, min nem.
Természetesen őszinte választ szeretnék, nem muszáj csak lányoknak írnia véleményt rólam, srácokét is megfogadom.
Megbántani akkor sem fogsz, h ha azt mondod, bocs csúnya vagy. Vagy, bocs nekem nem jössz be, de szerintem jól nézel ki. Szimplán csak a személyiségem miatt vagyok kíváncsi és építő kritikát kérek, amivel fejleszthetem magam.
Ha privátba írtok üzenetbe küldhetek képet, vagy akár FB linket is.
Legyen szép napotok
20/F
Én is :) szerintem csak szerencsétlen vagy mostanában
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!