Egy lányt mitől tartanak szépnek vagy csúnyának?
Általános iskolában csak fiú osztálytársaim voltak, akik állandóan rondának neveztek. Egyszer mertem leengedni a hajam, akkor is k****-nak neveztek és így is ronda voltam....
Első sorban srácok véleményét várom vagy olyan lányok akik hasonló cipőben jártak/járnak
1: Általában arányosság és homokóra alkat alapján.
2: A fiatal fiúk még nem túl jók a bókolásban, esetleg a hormonjaik és később indulnak. Addig meg ez megy.
Közösség kérdése is.
Engem nem tartottak szépnek gimiben, sőt!
Az a típus vagyok, mint pl. a Fórizs Adina, sovány voltam, furcsa, sápadt, jelentéktelen.
Egyetemen meg sorra kaptam a bókokat még lányoktól is.
Nővérem belemondta a szemembe, hogy nem vagyok szép, mert nem vagyok szabályos.
Egy orvos belemondta a szemembe, hogy nagyon szép vagyok.
Egy srác azt mondta, helyes vagyok, de nem dögös.
Aki a csöcsös, nagyszempillás típust kedveli, annak nem vagyok szép, sőt jelentéktelen, aki a sovány, nagyszemű típust kedveli, annak szép vagyok.
Ízlés dolga.
Mindenkinek más.
Nagyjából úgy vagyok, mint az előző válaszoló. Vékony vagyok, hófehér bőr, kék szem, most felnőttként használok sminket és színes a hajam (egyetemig no smink, suli tiltotta, a hajam egyszerű feketére volt festve).
Szóval a vékonyságom miatt voltam már gebe, anorexiás, modellalkat stb. Volt aki a kis mellemet kritizálta, volt aki a vékony derekamat istenítette. Az arcom inkább karakteres mint szép, kisebb koromban halálra szekáltak miatta, főleg amikor pattanásos is voltam, nagyobb koromban meg mindenki áradozik, hogy milyen szép. Van aki közölte, hogy ijesztő az arcom, főleg a szemem. A bőrszínemet is kb. ugyanannyian dicsérték, mint ahányan közölték hogy úgy nézek ki mint egy hulla, menjek szolizni. Szóval ezek a dolgok annyira emberfüggők, hogy lehetetlen lenne mindenkinek megfelelni, mindenkinek tetszeni. Tisztában vagyok vele, hogy egy olyan embernek, akinek a szép a nagy mellnél és a telt alaknál kezdődik, vagy épp a magasságnál vagy a smink- és hajfesték mentes nőnél, akkor az nem engem fog keresni. Ugyanígy akinek az én típusom tetszik, az szépnek fog tartani.
Óh, én soha nem kaptam meg, hogy szép vagyok (szemben a fenti válaszolókkal akik kaptak hideget/meleget) az átlagos alkatommal és csúnyácska arcommal még a saját páromtól sem, szóval ez így lehet egy kapaszkodó, hogy valóban csúnya vagy. Ha akár egy ember is szépnek tart akkor van remény :)
#6-os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!