Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 75B mell túl kicsi?

75B mell túl kicsi?

Figyelt kérdés
Férfiak őszinte válaszát várom.

2020. szept. 27. 20:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
67%
Van pasi ismerősöm, aki büszkén szokta hangoztatni, hogy neki ez a méret a kedvence.
2020. szept. 28. 16:08
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

"Ne a lányt okold már, hanem a magatok fajtát, akik a nagy, hatalmas csöcsre utaztok"

A magamfajtát? Aki leírja, hogy több kismellű barátnője is volt?

A magamfajtát? Akiknek a 90%-a arra szavaz, hogy nem kicsi?

A magamfajtát? Akiknek a hozzászólásai 1-2 kivételtől mind azt mondják, hogy rendben van?

Hát persze... nem te vagy a legélesebb kés a fiókban ugye? :)

2020. szept. 28. 17:19
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi. Átlagos. Nagy. Férfiként azt mondom, hogy akinek tetszel, azt nem fogja érdekelni, nem fogja lemérni. Az én izlesemnek jó, én kisebb mell parti vagyok.
2020. szept. 29. 13:51
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

11-es, szívesen összeismertetnélek az A kosaras barátnőmmel, aki után döglenek a pasik. Ja igaz, nem ilyen szánalmas kommenteket irogat, hanem egy magabiztos, határozott csaj, nem mellesleg nőiesen izmos, szépen kisportolt testtel (és nem agyonsminkelt, szétszolizott, hidrogénszőke stb, hanem természetes külsejű). Talán (ön)utálkozás helyett neked is ilyesmikre kellene fektetni a hangsúlyt.

Kérdező, a B kosár egyébként közepes méretet jelöl. A kicsi, C már telt, D nagy, E extra nagy, afelett meg mindenképp extrém méretről beszélünk. A leggyakoribb egyébként valószínűleg a B-C kosár, mert mindig ezek fogynak el először a fehérneműboltos ismerős szerint, én is ezt tapasztalom :D 75-ös háthoz meg teljesen arányos is, az az S-es ruhaméretnek felel meg, vékony vagy ezek szerint (vagy nagyon alacsony, de a picike nőkön meg optikailag egy B kosár is nagyobbnak hat).

2020. okt. 3. 20:26
 25/26 anonim ***** válasza:
29%

24: Jaja... Meg gondolom, a pofikája is kis bájos, nem ám olyan randa, mint az enyém. Úgy könnyű. Smink nálam sem játszik, csak annyi a különbség, hogy rajtam ez nem javít, hanem ront. Ahogy a többi természetesség is: a seszínű haj, ami szrul néz ki, de még szrabbul állt minden más hajszín, a hullafehér, problémás bőr, ami szintén egy hányás, de a szoli csak még tovább rontana az állapotán. Tehát mire is lennék magabiztos? Mit is kellene szeretnem magamon? A "jobbnál jobb" adottságaimat (és még fel sem soroltam az összeset, beleértve a belsőket is...)? Ne erőltessük már ennyire ezt a coelhoi vonalat, ami szr, az szr, ennyire egyszerű, normális ember pedig nem szokott pozitívan viszonyulni hozzá, örülni neki, szeretni.

Ja, tudom, most jön az, hogy csavarodjak rá az esetemben szükséges élhetetlen, tarthatatlan diétára meg mellé egy komoly edzésprogramra, akkor legalább majd nem leszek ilyen gereblye. Hát nem. Szép is lenne, ha másból sem állna a nap, irigylem, aki ezt megteheti...

2020. okt. 3. 20:41
 26/26 anonim ***** válasza:
62%
Hát drágám, itt nem a melleddel van baj. Nem a kismellűekre kellene lekezelő, lefikázó dumákat eleregetni azért, mert rajtad személy szerint minden ocsmány (ezt te mondod, én meg nem fogom vitatni). A felfogásod emellé már tényleg csak a grátisz. Téged D kosárral is utálna mindenki, mert nincs rajtad semmi szép, se kívül (még egyszer mondom, ezt te állítod, én meg nem fogom vitatni), se belül.
2020. okt. 3. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!