Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Attól, hogyha 160 cm vagyok...

Attól, hogyha 160 cm vagyok és 47 kg lehetek dagadt?

Figyelt kérdés
Annak érzem magam :(
2020. szept. 26. 16:19
1 2
 11/18 anonim válasza:
92%
Faszt vagy dagadt. Én is 160 centi vagyok, 48 kiló, és mindenki azt mondja, jó alakom van. Ha dagadtnak érzed magad, kérj meg valakit, hogy rakjon rendet a fejedben, ugyanis teljesen normális a súlyod.
2020. szept. 26. 19:29
 12/18 Metionin ***** válasza:
63%
Skinny fat lehetsz.
2020. szept. 26. 19:46
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze, olyan ez, mint amikor egy enyhén domború tükörbe nézel a vidámparkokban és a tükör dagadt embert tükröz vissza. A saját tükörképéhez mindenki a saját agyának megfelelőképpen viszonyul. Ha benned az a kép él, hogy neked nádszál vékonynak és csontsoványnak kell lenned, akkor a tükör mindig dagadtat mutat.
2020. szept. 26. 20:54
 14/18 anonim ***** válasza:
95%
Lehet inkább ilyen plötyi izomtalan puhány tested van és ezért látod daginak. Sportolj, egyél rendesen és jobban fogsz kinézni.
2020. szept. 26. 21:15
 15/18 anonim ***** válasza:
47%
Én is annak érzem magam 165/47 pedig más azt mondja hogy olyan vagyok mint a deszka🥴
2020. szept. 26. 21:21
 16/18 anonim ***** válasza:
85%

Én 160cm vagyok és 90kg na én dagadt vagyok, de te nem!!!!

Barátnőm volt így, és közel járt az anorexiához.

2020. szept. 26. 21:56
 17/18 anonim ***** válasza:
79%
Jelentve, kva unalmasak már ezek a kérdések, kezeltesd magad.
2020. szept. 26. 21:58
 18/18 anonim válasza:
100%

A #9-es rátapintott a lényegre. Különböző típusú embereknél máshová gyűlik a zsír. Ennek vannak túlzott formái, mint a zsír-ödéma, de ez ritka.

Sok fiatal lány riadtan vizslatja magát, hogy combon, fenéken, felkarban, derékban hú, de "kövér" vagyok... De az alsó borda kilátszik, kézfej, alkar csontos, vádli vékony, a testsúly is átlagos a magassághoz képest.

Ennek az izom gyengesége is lehet az oka. Mozgáshiány, sok-sok óra ücsörgés. A napi 4-5km. sétálgatás bizony kevés. Hasizmot, fenék izomzatát, karizmot terhelni kell, nem pedig koplalni. Csak hát van olyan, aki inkább magokon él, meg nem iszik, minthogy rendszeresen edzzen otthon.

2020. szept. 27. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!