Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem találom a stílusomat,...

Nem találom a stílusomat, mással is megesett?

Figyelt kérdés
Nos mikor sulis voltam nagyon szerettem a koponyás, fekete, rocker stílusú ruhákat. Ezt még mai napig is kedvelem, de közben megtetszett az esztétikus stílus is, ahol ilyen egyszerű, fehér-bézs jellemzi. Most már sajnos a sulis időszaknak vége és hamarosan elkezdek dolgozni. Ott viszont nem tudom mennyire figyelik, hogy ki milyen pólóban van épp. Valami gyárban fogok dolgozni. Ott mennyire lehetek önmagam? Vagy a kettőt lehet vegyíteni? Pl most elterveztem, hogy a szobámat ilyen full fehér és esztétikussá varázsolom, de közben meg imádom az ilyen fekete, koponyás, dark, gótikus stílusú pólókat is. Nálam inkább a pólók lennének ilyenek, mellé egy fekete sima nadrág és valami szegecses cipő. Itthon meg elvarázsolna az esztétika. Interjúkra nyilván nem vennék fel ilyen koponyás pólót, de ha már dolgozom, ott a mindennapok és ilyen ruhákat szeretnék hordani. Mennyire "ítélik" el az embert manapság a stílusa miatt? De még arra is gondoltam, hogy a szobát ilyen lilás, bordós színre festem és kiegészíteném ilyen koponyás, fekete, hollós dekorációkkal. Más esetleg, hord ilyesmi felszerelést munkába problémák nélkül? Egyszerűen nem tudok dönteni, melyik legyen a stílusom. Tudom, hogy nem kötelező, hogy legyen stílusod, de nekem azért fontos. :) 23L

2020. szept. 24. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Az legyen a stílusod, amelyikre jobban érzed az igényt magadtól. Ha csak magadra erőlteted a másikat, akkor az úgyis szenvedős lesz neked.

Egyébként pedig rockernek lenni, és rockeresen öltözködni menő, ebben semmiképp se bizonytalanodj el :D

Ami pedig a gyárat illeti: valószínűleg úgyis kapni fogsz a többi dolgozóéhoz hasonló munkaruhát, de ha esetleg mégsem, akkor egy gyárban pont nem szólhatnak meg (és szerintem nem is érdekli őket), hogy koponyás pólóba vagy -e, vagy sem. Ott csak a munkatársakkal fogsz találkozni, nekik pedig semmi közük hozzá, hogy te hogyan öltözködsz.

Más lenne a helyzet, ha emberekkel foglalkoznál, akikre jó benyomást kellene tenned. Én például könyvesboltban dolgozom, és ha nem lenne egyenpólónk, akkor nekem is hanyagolnom kellene a koponyás, meg mindenféle zenekaros pólóimat, mert nem a munkahelyemre valók, és a fönököm nem tolerálná őket.

Ha pedig neadjisten olyan kollégáid lesznek, akik kinéznek téged az öltözködésed miatt, akkor azok annyit is érnek, és nem kár értük. Előbb-utóbb úgyis találnának rá valami más okot, hogy utálhassanak.

De amúgy ha kedves, mosolygós, és közvetlen leszel velük, akkor nem hiszem, hogy ilyen baj történne :)

2020. szept. 24. 23:49
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi sokat segítettél :D.

Eszembe se jutott hirtelen a munkaruha, bár volt pár gyár ahol még azt se várták el, hogy hozzunk magunkkal sima kényelmes ruhát így maradt az utcai szerrelés. Nekem maradnak az ilyen gyári munkák :D így nem kell még emberekkel is foglalkozom. Ha csak a tömegközlekedésen, boltban, vagy akárhova mennék akkor egyáltalán nem foglalkozok ilyenekkel, hogy ki néz rám "ferde szemmel"..mert bárhogy is öltözködtem eddig, még sima átlagos cuccban is megnézik az ember. Szóval nem fogom erőltetni az új stílust, mert lehet szép is klasszul mutatna, de nem én vagyok. Amúgy ja mosolygós, kedves és barátkozós alkat vagyok pont az ellentettje, ahogy öltözködök :D.

2020. szept. 25. 00:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor nem lesz gáz, ne aggódj :D Milyen gyárba mész amúgy??
2020. szept. 25. 00:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Valami sima gyárba, nem sokat tudok róla :D..csak annyit, hogy operátor leszek 4 műszakban ha felvesznek. Remélem sikerül, mert nagyon jól fizetne és nem érdekelne a 4 műszak. Lényeg, hogy ne kell emberekkel foglalkoznom, azt mindig is utáltam. Főleg árufelöltőként, többet soha.
2020. szept. 25. 00:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy gyárban sajnos ugyanúgy foglalkoznod kell az emberekkel. A 4 műszak pedig tönkre fog tenni durván. Én 19 évesen kezdtem, most 24 évesen kb 44nek érzem magam. Megvan halva a derekam, a talpam, nincs energiám. Éjszakás után nem lehet rendesen pihenni nappal. A délutános elveszi minden időd ésatöbbi. Ha szar, hagyd ott, ne áldozd rá az időd!! Egyébként, ha nincs kötelező munkaviselet, akkor azt hordj, amit szeretnél. Senkit sem fog érdekelni, hogy miben vagy. Párom 4 pólót nyúz melóba, van amelyik lyukas, nem engedi, hogy megvarrjam, hordja lyukasan, mindig aztmondja mikor rászólok, hogy melóba kit érdekel. Nekem is van olyan fekete gatyám, amit sajnos a domestos besárgított, melóba jó az... :D
2020. szept. 26. 06:20
 6/6 A kérdező kommentje:
na kozben találtam pár munkat ami kozel van és nem 4muszak-:D
2020. szept. 26. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!