Rockercsajoknak lehet rozsaszín haja?
Figyelt kérdés
Ismerek egy csajt aki rocker.eddig sötètebb hajszínei voltak, most ilyen pasztell rozsaszín, vállig èrő haja van ès hozzá full feketèben jár, bakancs meg minden. Jól áll neki, csak szerintetek nem furcsa egy ilyen vagány rockerlánynak pont rozsaszin?2020. szept. 15. 19:59
A kérdező szavazást indított:
Nem
Igen
32 szavazat
1/6 anonim válasza:
Nem, kizárólag kék és lila lehet, rózsaszín csak a punkoknak. Miért ne lehetne? Direkt polgárpukkasztásból festette feltűnőre a haját. Ha jól áll neki akkor meg csinálja, nincs a fodrászatban a rózsaszín hajfestékre ráírva hogy "kizárólag punkoknak és akusztikus flamenco zenét kedvelőknek".
2/6 anonim válasza:
LEHETETLEN. Bemegy a fodrászhoz, hogy rózsaszín hajat akar. Fodrász meg fogja kérdezni, rocker e. Ha igen, akkor sodrófával kihajítja és megdobálja szarral.
3/6 Metionin válasza:
Miért ne lehetne? Én meg olyan gót vagyok hogy denevért xarok és sötétkék hajam van.Igazából mindenki olyat hord ami tetszik neki és a lehetőségei engedik.
4/6 anonim válasza:
Tiltja a rocker törvény. Kizárólag fekete, vörös, vagy padlizsán színű lehet.
5/6 anonim válasza:
:D:D:D:D:D Miért ne lehetne?
Nyomorult hülye kérdés. Amúgy meg talpig rózsaszínben is hallgathat valaki Metallica-t :D
6/6 anonim válasza:
Olyan lesz a hajad, amilyet szeretnél. Ha az áll jól, az a szíved vágya, akkor miért ne? Mellesleg olyan gyerekes bekategorziálás ez a rocker, discos, rapper stb :D Igen, igen, én is rocker lány vagyok...vagyis annak tartanak a barátaim és a zenei érdkelődésem miatt, de sose eszerint éltem. Ha kedvem van felveszem a babarózsaszín ruháimat is, tökre szarok ráí:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!