Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A pesti Eötvös József Gimnáziu...

A pesti Eötvös József Gimnáziumban milyenek a csajok? :D Vannak ott is plázacicák? És ugye nincsenek ilyen elvadult rockercsajok? Xd

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
És akkor mi van, ha vannak rockerek?! Suttyó vagy, úgyse fog veled járni senki...
2010. máj. 5. 12:15
 2/7 anonim ***** válasza:
nyomi vagy
2010. máj. 5. 12:23
 3/7 A kérdező kommentje:
én ezekre az agyonpiercingezett elvadult csajokra gondoltam, akikben nincs semmi nőiesség de vannak szép csajok??
2010. máj. 5. 15:19
 4/7 A kérdező kommentje:
én az olyan rockerekre gondoltam, akik télen-nyáron hosszú fekete gatyábasn járnak és nincs bennük semmi nőiesség az öltözködésben. a plázacica átvitt értelemben, tehát olyanokra gondoltam akik szépek, adnak magukra, trhát nemkockáák...:D
2010. máj. 7. 17:03
 5/7 anonim válasza:
100%
A rocker lanyok kozul is vannak szepek,legalabb is szebbek,mint a plazacicak....en meg kepzeld el skinheadlany vagyok...es sok fiunak tetszek...:)
2010. aug. 27. 01:10
 6/7 A kérdező kommentje:
skinhead fiuknak?:D
2010. aug. 27. 14:25
 7/7 anonim ***** válasza:
vannak plázacicák sokan, rockerlányok nem jellemzőek (bár rockot hallgatók vannak, csak külsőben nem jelenik meg). meg vannak átlagos, jófej normálisan öltözködő lányok is rengetegen.
2011. ápr. 24. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!