Lányok, akiknek lóg a mellük, titeket zavar? Engem nagyon :/ Többi lent. 23/L
Ne haragudj, de ennyi idősen tisztában lehetnél azzal, hogy teljesen normális hogy egy ekkora mell lóg, és SENKINEK nem egyforma a két melle.
Ha szeretnél gyerekeket és szoptatni fogod őket, gondolod okos dolog előtte felvarratni?
Hadd jegyezzem meg, hogy pont ez a természetes - és férfiként mondom, hogy így szép, így formás. Kiráz a hideg a szilikon "csodáktól", amik úgy mutatnak a nők mellkasán, mint egy félbevágott gumilabda. Szerintem ne tömesd ki, mert csak hülyén fog kinézni, ha meg felvarratod, idővel úgyis lejjebb megy, egyszerűen azért, mert akkora, amekkora. Persze ez csak a saját véleményem, beleszólásom meg úgysincs (és nem is hiányzik).
Amúgy megkérdezhetem, hogy miért nem lesznek gyerekeid? Személyes döntés, vagy inkább egészségügyi oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!