Lányok, akiknek lóg a mellük, titeket zavar? Engem nagyon :/ Többi lent. 23/L
Ja, meg olvastam neten, hogy írta egy férfi, hogy akkor szêp és jó a mell, ha alárakunk egy ceruzát, és nem tartja meg. Na, ez nagyon felbosszantott :/
Meg van egy olyan különbség, hogy az egyik kicsit nagyobb, mint a másik :/
32 éves vagyok. Ennyi idősen mint te olyan cicijeim voltak,hogy a ceruza kiesett.
Szültem, fogytam és borzalmasak lettek. Ha egy kicsit nagyobb lesz a lányom megműttetem, sajnos mást nem tudok tenni.
Lehet hihetetlen és furcsa, nekem is 75C mellem van, de iszonyatosan feszes, egyáltalán nem lóg, jó tartása van és még csak 17 vagyok.
Mondjuk genetika is lehet hogy ilyen az enyém, sokat is mozgok, úszok, edzek és talán ennek is köszönhető, na meg hogy itthon gyakorlatilag fel se veszem a melltartót, minek?
Annyi az "esztétikai" hibája, hogy elég nagyok a bimbóudvaraim, mint pl egy párizsi felvágottnak.
5-ös volam
30 voltam.
Aránytalanul nagy volt, és egészségügyileg is problémát okozott. Emiatt tbre volt.
Most szép feszes, D-s. Imádom őket.
Ja, a kérdésedhez még annyit mondanék, ne másoknak felelj meg, vagy fogadtasd el magad, hanem ÖNMAGAD fogadd el, ÖNMAGADNAK FELELJ MEG ^^
Tudom hogy zavar és bosszant téged, de majd ha lesz barátod, biztos vagyok benne, hogy adottságaiddal együtt el fog fogadni és nem csak a melledért fogsz neki kelleni.
Habár a pasik többsége a nagy mellre pályázik, mint arra, hogy milyen a személyiségünk.
Csak szólok, NEM KÉREK PASIKTÓL PRIVÁT üzit!
Véleményüket tartsák meg maguknak, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!