Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 14 éves lánynak piercinget...

14 éves lánynak piercinget megengednétek? Melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Lányom 14, születésnapjára kérte, hogy hagy legyen piercingje. Hélix vagy industrial és/vagy köldökpiercing. 12 éves kora óta szeretné. Megengednétek neki? Ha igen, melyiket? Esetleg fülbe és köldökbe is? Másfélét ajánlanátok, ha az szerintetek jobb egy 14 évesnek?

2020. szept. 6. 22:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
#10! Teljesen tisztában vagyok vele, de odaírtam, hogy "gyakorlatilag". Egy ékszer a fülben. mint a fülbevaló. Ezért merészeltem hozzá hasonlítani, ebben sincs semmi extrém. Nem is tűnik ki vele, annyi lánynak van már ilyenje...
2020. szept. 7. 14:47
 12/15 anonim válasza:
19%
Nekem 14evesen lett indrustialom és mai napig ajánlom szerintem helix helyet inkább az jobban teteszene neki koldokbe meg nem tudom de az indrustial teljes mértékbe ajánlom csak nm tud rajta aludni egy ideig és nm valami gyorsan gyógyul😕
2020. szept. 11. 07:17
 13/15 anonim ***** válasza:
36%
Hát én tapasztalatot tudok írni. 14 évesen csináltattam a két hélixemet, utána az industriálomat, különbözö idöpontokban, aztán egy karika nostrilt az orromba és egy köldök piercinget. Azóta nem csináltattam, nekem ennyi jelenleg elég, ezeket mind 14 éves koromban.
2020. okt. 5. 19:02
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Persze nuni mell minden mehet!
2020. okt. 16. 00:37
 15/15 anonim válasza:
63%
Nekem is 14 évesen lett az első piercingem és nekem is helix volt. Anyukámmal mentem el megcsinaltatni, nálunk nem volt ebből akkora dilemma. Köldök pct én nem igazán ajánlanék egy 14 évesnek, de ha kicsit idősebb lesz az is mehet simán :)
2020. okt. 24. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!