Csajok!Mekkora a melled, és mennyire vagy megelégedve vele?
Figyelt kérdés
Mi az amin változtatnál rajta?2020. szept. 6. 19:01
11/29 anonim válasza:
85c
En is meg vagyok elegedve 🙂
13/29 Metionin válasza:
70A, nekem oké de praktikusabb lenne ha ennyi se lenne. Látványra nem lenne nagy különbség de egyáltalán nem kellene melltartót viselnem.
14/29 anonim válasza:
A 2-es valaszolo vagyok. Koszonom szepen a rengeteg privat uzenetet akik a koromrol es a mellemrol erdeklodtek annyit elmondhatkm hogy csak 15 éves leszek decemberben es nem senkinek se fogok kepet kuldenk roluk.
15/29 anonim válasza:
Akkor én inkább nem is válaszolok. Sajnálom 14, sok a gyökér, kitartást.
16/29 anonim válasza:
75A, nem mondanám, hogy kifejezetten szeretem, mert néha úgy érzem, hogy jó lenne, ha egy kicsit nagyobb lenne, de igazából elfogadom magam így is, és annyira azért nem zavar, hogy meg akarjam műttetni vagy bármi ilyesmi.
17/29 anonim válasza:
14 Ez itt így megy sajnos.
Ha csak egy nőnek adsz tanácsot melltartó vásárlásban, akkor is megtalálnak a perverzek. Már le sem merem írni a választ olyan kérdések alá, mert rögtön betámadnak. Ha ilyen fiatal vagy, akkor te végképp ne írj semmit ilyen kérdések alá, csak zaklatni fognak privátban.
18/29 anonim válasza:
Nem csak neked küldtek priviket 😀
19/29 Metionin válasza:
Ja én is kaptam. Tök fura mert mindig azt hittem, hogy a nagymellű nők szoktak inkább kapni.
20/29 anonim válasza:
19 Mindenki kap, semmi nem számít. Az sem hogy nézel ki, hány éves vagy, mekkora a melled, semmi nem fontos. Hasonló kérdések alatt mindenkire rászállnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!