Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem marad meg a konty a...

Miért nem marad meg a konty a helyén?

Figyelt kérdés
Már próbáltam hullámcsattal odatűzni, de az valahogy mindig kicsúszik a hajamból, tehát milyen más megoldás lenne. Illetve ti milyen kontyot vagy más frizurát szoktatok csinálni?

2020. szept. 2. 13:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hajfánkkal egyszerűbb.
2020. szept. 2. 13:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Alapból kötöttél egy gumival lófarkat?

Ha igen, akkor szerintem nem elég szoros. Ha nem, akkor az lehet a baj.

Én egyébként hajfánkot használok, youtube-n sok tutorial van a használatáról.

2020. szept. 2. 13:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy csinálom, hogy kötök egy lófarkat, azt elkezdem csavarni, és magától feltekeredik a tövére... ott a végét újra áthúzom a hajgumin ami a lófarkat tartja, egyben is marad. Két hullámcsattal szoktam megtámogatni, hogy a kívánt irányokba álljon. Nap végéig nem lazul ki, pedig sokat rohangálok.

[link]

Ez a kép áll a legközelebb hozzá, bár én nem szoktam fonni, az egész lófarkat feltekerem és kész.

2020. szept. 2. 14:27
 4/6 anonim ***** válasza:
50%

Hullámcsat helyett ilyen hajtűt használj: [link] (beleszúrod a konty szélébe belülről kifelé, utána alákanalazol egy kicsit a nem összefogott hajból és azzal együtt visszatűzöd a kontyba)

Ha frissen mosott hajat akarsz feltűzni, bőkezűen adagolj rá hajlakkot, máshogy nem áll meg a helyén.

2020. szept. 2. 18:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha felcsavartad a hajad ne csattal próbáld oda fogni hanem egy fekete vagy olyan színű hajgumival ami nem út el nagyon a hajadtol. A konyt alsó részére gumizd rá aztan ha kócos konytot szeretnél csak húzgald meg a konyt tetejét egy picit
2020. szept. 2. 20:25
 6/6 jpeter1 ***** válasza:
A páromnak nagyon hosszú bokáig érő haja van. Mi is sokat kínlódtunk a konttyal. A súlya miatt mindig kibomlott. A megoldás az lett,hogy a feje tetejére feltekerjük és egy fekete hálóval lefogjuk.
2020. szept. 3. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!