Tartos hajegyenesites, eskuvoi frizura?
Sziasztok!
Nyaron (majus vege -junius eleje) egy het alatt ket eskuvore is hivatalosak vagyunk. Az egyiken a parom huga megy ferjhez, tehat szeretnek gyonyoru lenni, mert szamomra is nagyon fontos szemelyrol van szo.
Bajban vagyok a frizurammal. Derekig ero, suru barna hajam van. A konty belole kb 6000 Ft, tartos hajegyenesites 25-30 ezer (a fodraszom mondta az arat, nem en talaltam ki). Szoval ha mind a ketto lagzira konytyot csinaltatok, az legalabb 12000 Ft lesz. A tartos hajegyenesites dragabb, de nagyon regota szeretnem mar, csak eddig az ara miatt nem szantam ra magam, viszont most itt lenne az alkalom. Ti mit tennetek a helyemben: ketszer mennetel fodraszhoz es csinaltatnatok kontyot, vagy pedig kiengedett, egyenesitett hajjal bevallalnatok ket lagzit, tekintetbe veve, hogy akkor mar meleg lesz, es izzaszto meleg.
Koszonom a valaszokat! :)
Én az egyenes hajat választanám, mert az nem csak alkalmi, főleg hogy régi vágyad.
Amúgy meg néznék a YouTuben videókat magas copfokrol, mert baromi jól néznek ki, és nagyon elegáns tud lenni, így ha nagyon meleg lenne a kiengedett haj, egy csini copfot tudnál csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!