Tartós hajegyenesítés? Tapasztalatok? White hair és a brasil cacao?
Szóval elég erősen hullámos hajam van, ami kezelhetetlen és ott göndörödik,hullámosodik ahol nem kéne...Így vasalom immáron 4 éve. A hajam elég hamar el szokott törni, mivel naponta kell vasalnom. A vasalás következtében már másnapra zsírosodik a hajam, így minden este megmosom, ezért elengedhetetlen hogy minden reggel kivasaljam...ami mondanom sem kell hamar taccsra vágja a hajam állapotát.
Nem olyan rég találkoztam egy ismerőssel aki gy tartós hajegyenesítésen volt és mesélte, hogy neki mennyire bevált stb. Így utánanéztem és mindenhol a brasil cacao-s kezelést ajánlják. Van most ez a white hair szalon, ami agyon reklámozza magát a facebookon is többek közt, viszont nem tudom, tényleg olyan jók e.
A másik, hogy mikor kivasalom a hajamat, szeretem ha nem totál lapul a fejemre, hanem csak egyenes. Nem tudom annyira elmagyarázni, pontosan mire is gondolok, de vannak olyan napok mikor este fáradtabb vagyok már, nem annyira dörzsölöm át a hajamat a samponnal vagy egy új sampon próbálok ki és akkor másnap vasalás után olyan lenyalt, sehogy sem áll, de egyenes. Na ettől félek, hogy tartós hajegyenesítésre mennék, lehet amíg tart a szer, mindig ilyen lenyalt hajam lenne és megbánnám hogy kiegyenesítettem.
Mikor legutóbb levágattam a hajamat, a fodrász kivasalta helyben szög egyenesre, de akkor is úgy rálapult a fejemre, hogy nagyon nem tetszett a végeredmény...aztán hajat mostam este és másnap kivasaltam itthon. Na akkor már sokkal jobb volt, nem úgy néztem ki mint egy ázott kutya.
Szóval tapasztalatok? Szög egyenes lesz a haj? Lelapul nagyon, vagy később beáll és olyan lesz csak mintha itthon vasalnám?
Köszi előre is! Megy a zöld! :-)
18/L
Szia! :)
Köszii! ment a zöld! :)
Értem, akkor ez inkább a haj egészségéért van...ez jó hír, mert tapintása sem a legjobb a sok hajvasalás miatt. Tudom, az ára nem túl pénztárcabarát, de ha tényleg hatna, "kidobnék" rá ennyi pénzt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!