Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Rövid női hajból milyen...

Rövid női hajból milyen frizurákat lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Állig, max. vállig érő hajra gondolok (frufruval együtt).:)

2019. okt. 13. 14:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha kivasalod az eszméletlen jó [link]
2019. okt. 14. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Tüsit vagy kopaszt 🙂
2019. okt. 15. 06:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igazából amilyet csak szeretnél. Ez mind rajtad múlik. Azon hogy milyen a kedved, stílusod!

De itt van pár példa. (légyszi mondjatok el hogy nektek melyik tetszik a legjobban)

[link]

[link]

[link]

(nekem szemy szerint ezek tetszenek a legjobban) [link]

[link]

2019. okt. 15. 17:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően az állig érő, frufrus bubi frizurák, ha csak szimplán ki vannak vasalva(ha blunt bob-ról beszélünk), már azzal hihetetlenül jól tud kinézni. De ha egy bubi szépen van elkészítve és mondjuk fokozottan is van vágva, akkor egy tupír az, ami nagyon feltudja dobni az egészet, esetleg ha fel van nyírva a tarkó az is rendkívül csábítóvá teszi!

A hullámos bubit is sokan szeretik(bár én nem vagyok ezen emberek között), az is egy egyszerűbb forma, jól tud kinézni és a legjobb, ha a frufru egyenes marad! :D

Egyébként össze lehet fogni a felső haj rétegeket is, és az is egész jól tud kinézni. :) A döntés rajtad áll!

2019. okt. 15. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!