Milyen frizurákat lehet csinálni fenékig érő hajból?
Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani különlegesebb, illetve hétköznapibb frizurákat? Nagyon nagyon dús hajam van és unom kiengedve, copfba!2019. jan. 14. 12:35
1/4 anonim válasza:
Ugyanilyen hajam van :)
Én a hétköznapokon legtöbbször a fejtetőre csinált kontyot preferálom :D szerintem ehhez a hosszhoz a legpraktikusabb viselet, hiszen a copf is mindenhová odalóg :D
Illetve én még a fonásokat szeretem, akár a klasszikus 3, vagy 4-es, 5-ös fonásokat (bár magamnak sajnos nem tudom megcsinálni szépen).
Még ami nagy kedvencem, és gyakran csinálom az ez: [link]
Hirtelen ennyi jutott eszembe :)
2/4 anonim válasza:
Szia!
Youtube-on találsz rengeteg videót hosszú hajra. Egyébként szép lehet a hajad. Imádom az ilyen hosszút.
4/4 anonim válasza:
Derekamig ér a hajam, álltalában én is csak simán kontyba összefogom vagy 1 nagy parketta fonásba összefonom. Már egy ideje ezért is agyalok azon, hogy levágatom mert semmi értelmét nem látom a hosszú hajamnak, frissen mosva szép 1-2 napig és ennyi utána már macerás nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!