Hogy fogadjam el magam?
Edzés, esetleg diétázás. Keress egy sportot ami érdekel és még mellette is edzhetsz. A barna göndör haj egyszerűen gyönyörű, én pedig mit meg nem adnék ha zöldes vagy kékes szemem lenne. Esetleg hordj magassarkút, ha zavar hogy alacsony vagy, de szerintem nem baj ha egy lány 160cm, én is ennyi vagyok, bár nálunk ez a magasság nem számít olyan nagyon alacsonynak. Az arcodal nagyon nem tudsz mit csinálni. Esetleg nézz videókat és tanulj meg szépen sminkelni, de ne vakold ki magad mert az nem szép. Esetleg menj el pszichológushoz, aki segíthet neked abban hogy elfogadd magad.
Remélem tudtam valamennyit segíteni, nyugodtan írhatsz is! :)
16/L
Ha majd te is elmúlsz 30 akkor már nem fogsz magaddal foglalkozni mert úgy kábé leszharod a külsődet mivel lesznek más problémáid.
Én is megköszöntem hogy így elbánt velem a természet és elkönyveltem hogy nem én tehetek róla....
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!