Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha olyan nyomorék...

Mit tegyek, ha olyan nyomorék vagyok, hogy az A70-es melltartó is nagy rám és eléggé látszik, hogy kiáll a melltartó?

Figyelt kérdés
Sportmelltartót meg nem akarok hordani, mert minden lány rendes melltartót hord, én meg nem akarok tesin szégyenkezni emiatt, meg nem is szeretem a sportmelltartót

2020. aug. 25. 15:16
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
63%

Mert a kérdező biztos annyira otthon van a témában

Abban igazad van, hogy a mi lenne, ha érvelés nem a legjobb, ugyanis simán lehet olyan kapcsolata az anyjával, ami miatt jogosnak érzi, hogy ilyeneket mondjon rá (most ne menjünk bele abba, hogy létezik-e ilyen), de ez nem jogosít fel arra, hogy #19 torkának ugorj, mert fúj, neki nem lehet véleménye, mert még csak 16 éves.

2020. aug. 25. 17:22
 22/32 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, ha ennyire zavar, kezdj el spórolni, gyűjtsd azt a retkedék pénzt szorgalmasan, és ha lesz elengedő, akkor menj el egy jó plasztikai sebészhez, aki álomszép domborulatokat fog majd varázsolni a mellkasodra.
2020. aug. 25. 19:07
 23/32 anonim válasza:
34%

Ne mondj hülyeséget Drága!

A mellméretnek semmi köze a nőiességhez.

Nem vagy nyonorék!

Sőt! A legszexibb nő lehetsz!

2020. aug. 25. 19:12
 24/32 anonim válasza:
96%
Nekem is a A70-es a méretem, de nekem a pánt igazgatásával sikerült enyhítenem azon, hogy elálljon a mellemtől. Maximum az segíthet még rajta, ha tapadós pólót veszel fel.
2020. aug. 26. 01:41
 25/32 anonim ***** válasza:
3%
A tapadóssal csak az a baj, hogy még gázabb lesz és még kisebbnek fogja mutatni. De gáz már! Hogy adhatsz ilyen tanácsot?
2020. aug. 26. 06:27
 26/32 anonim ***** válasza:
93%

"Ha a kis cickó nem szégyen, akkor mi? Dicsőség?"

Nálad csak ez a két kategória létezik? Szégyen vagy dicsőség az lehet, amiért az ember erőfeszítést tett (vagy éppen nem tett lustaságból). Az összes többit úgy hívjuk, hogy adottság.

2020. aug. 26. 10:56
 27/32 anonim ***** válasza:
2%

Ja igen. Adottság, ami nem is látszik, olyan picike.

Egyébként meg nem mindenkinek életcélja a panáján keresztül kipréselni pulyát és a csecsén lógva szoptatni, aki a gyerekvállalással jön, az hülyeséget mond.

2020. aug. 26. 13:44
 28/32 anonim ***** válasza:
18%

Nem értem miért lett leszavazva a 11-rs válasz, számomra egyértelmű, hogy a kosármérettel van baj, ezért áll el annyira. Nagy a kosár, ezért kisebb kell. A 70 az a körméret, az A, B, C stb az a kosárméret. Plusz még ott van a melltartó fazonja, van sok féle. Nekem is kis mellem van, és a félkosaras balconette áll jól, és baromi kényelmes. Egyszerűen nem rám való a többi.

[link]

[link]

Kérdező felnőtt korodban ha még mindig kisebbség érzésed lesz majd még tudod műttetni, de addig menj el egy üzletbe és vegyél normális méretű és fazonú melltartót.

2020. aug. 26. 18:40
 29/32 A kérdező kommentje:
A70-es a melltartóm, tanulj már meg olvasni! A70! Nem B70, nem C70, hanem A70. Azért lett lepontozva (bár én nem pontoztam), mert hülyeséget beszélsz.
2020. aug. 26. 19:09
 30/32 anonim ***** válasza:
74%
Semmit nem tudsz tenni. Ez van. Fogadd el vagy műttesd meg. Ja nincs pénzed rá? Akkor várj pár évet de ne gyere ide panaszkodni, mert ez nem igazi kérdés volt hanem csak panaszkodás. Szerintem megérdemled ha ilyen paraszt és közönséges vagy. Normálisan is lehetett volna válaszolni. Tudod mit tegyél? Utáld magad továbbra is és mindenkit. Magadnak csinálsz rosszat.
2020. aug. 26. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!