Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha olyan nyomorék...

Mit tegyek, ha olyan nyomorék vagyok, hogy az A70-es melltartó is nagy rám és eléggé látszik, hogy kiáll a melltartó?

Figyelt kérdés
Sportmelltartót meg nem akarok hordani, mert minden lány rendes melltartót hord, én meg nem akarok tesin szégyenkezni emiatt, meg nem is szeretem a sportmelltartót

2020. aug. 25. 15:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
27%
A 70 az a körméret (ha nem szoros akkor jó, ha szorít körben akkor 75 kell). De neked azért áll ki mert szerintem a kosárméret nagy. 70/A nagyon kicsi, B kis mell de nem nagyon kicsi, C nagyobb, D még nagyobb És így tovább. Szóval ha neked nagyon kicsi a melled ne vegyél B, C-t. Fel kell őket próbálni hogy tudd. Menj be egy üzletbe és meglátod.
2020. aug. 25. 15:33
 12/32 anonim ***** válasza:
87%

"Már nem fog nőni a mellem, mert a retkedék anyámtól ezt örököltem."

(1) Az én anyukám elöl deszka, hátul léc alkatú volt huszonéves korában. Aztán szült. Én már nagy mellekkel emlékszem rá. Nem azért, mert megműttette volna, amúgy se sokat törődött a kinézetével. Szóval még neked is változhat.

(2) Értem, hogy kamasz vagy, de azért beszélhetnél szebben anyukádról. (Ha alkoholista, ver, elhanyagol stb., akkor ezt a pontot tekintsd semmisnek a részemről.)

(3) A mellméret miatt nem kell szégyenkezni. Ugyanúgy, ahogy a hajszín, az anyajegyek vagy a testmagasság miatt sem kell. Ha kicikiznek ezért az osztálytársaid, akkor tökfejek. Nem kellemes ezt elviselni, de az ő készülékükben van a hiba.

2020. aug. 25. 15:46
 13/32 A kérdező kommentje:

1. Nem fogok szülni, mert nem fogok egy retkedéket világra hozni, ahogy anyám tette velem, szóval nálam ez nem opció.

2. Semmisnek is vettem.

3. De kell emiatt szégyenkezni, mert gáz.

2020. aug. 25. 15:49
 14/32 anonim válasza:
43%
Hú na ezért utálom a fiatalságot. A helyedben én nem a melleim miatt szégyenkeznék, hanem a stílusom miatt.
2020. aug. 25. 15:55
 15/32 anonim ***** válasza:
71%
Használj már más jelzőket a retkedéken kívül, nem igaz, annyi közül választhatnál, mégis ezt az sértődött óvodások által imádottat írod állandóan
2020. aug. 25. 15:56
 16/32 anonim ***** válasza:
90%
Akkor mindegy mekkora, a mell a táplálás, termékenység szimbóluma. Olyan miatt aggódsz, ami mindegy, mintha egy pap aggódna a 6 centis kukija miatt.
2020. aug. 25. 15:57
 17/32 anonim ***** válasza:
82%
Eddz. Ha a melled nem tölti ki, az izom ki fogja
2020. aug. 25. 16:06
 18/32 anonim ***** válasza:
3%
Ha a kis cickó nem szégyen, akkor mi? Dicsőség?
2020. aug. 25. 16:54
 19/32 anonim ***** válasza:
42%

Amúgy felvilágosítalak, hogy a mellméretedet nem anyukádtól hanem valamelyik nagyszülődtől örökölted

Egyébként nyugodj meg mert ha a többi lány elviseli a bunkó stílusodat és a személyiségedet akkor nem azon fognak problémázni, hogy sportmelltartót hordasz.

Ne szégyenkezz egy olyan dolog miatt amit nem tudsz megváltoztatni, nem te választottad nem tehetsz róla.

És még egy dolog, gondolj bele: ha anyukád holnap meghalna mennyire éreznéd jól magad, hogy ezek voltak az utolsó jelzők amiket mondtál rá? Válogasd meg a szavaidat jobban mert rohadtul visszataszító amit itt leműveltél :)

16/l

2020. aug. 25. 17:05
 20/32 anonim ***** válasza:
20%

Te itt ne gyere a halállal, amikor a tojáshéj még ott van a pacsácskádon! Ne oszd itt az észt, ami láthatólag nincs. A nagyszülőtől IS (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) örökölhette, de nem valószínű. Mivel azt írja, hogy az anyjától, ezért az anyja melle is kicsi lehet. Ne kombinálj, és ne hozdd fel a halált, meg a "mi lenne ha" dolgokat, mert mi van ha nem? Na?

2020. aug. 25. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!