Piercing szúrás?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy a Falt es a Tragus Pc mennyire fájdalmas?😊

2020. aug. 18. 02:22
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Tragusom van. A szúrás gyors és elviselhető, de mivel porcos piercingről van szó, a gyógyulás 1-2 évig is eltarthat. Sokáig nem lehet vele fülhallgatót használni.
2020. aug. 18. 07:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mármint a flat piercing? (De lehet, hogy én vagyok tájékozatlan, kicsit összezavartál vele)

Tragusom nekem is van, a gyógyulási ideje a porcos piercingeknek pedig 6-12 hónap, de egyáltalán nem két év, ha korrekten van ápolva.

A szúrás nagyon személyfüggő, hogy kinek mennyire fáj (nyilván az egyén fájdalomküszöbétől függ), de valóigaz, hogy ha jó a piercer, gyorsan dolgozik és hamar megvan. Mivel aránylag jó helyen van olyan szempontból, hogy nehezebb a hajnak beleakadni, kevésbé macerás, mint egy helix.

Én mondjuk egy hét után használtam fülhallgatót, de odafigyeltem arra, hogy rendszeresen takarítva legyen, nehogy lassítsam a piercing gyógyulási idejét valamilyen fertőzéssel.

Én amúgy azt szoktam mondani, hogy ha nagyon tetszik egy piercing, csináltasd meg bátran, a fájdalom csak ideiglenes ami velejár, viszont hosszú-hosszú évekig lesz egy nagyon király ékszered🤷🏻‍♀️ Az emberek többsége jobban ráparázik, mint kellene:)

2020. aug. 18. 17:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokaat❤
2020. aug. 19. 20:59
 4/5 anonim válasza:
80%
Tragust szúrattam, még nincs egy hete. Munka után mentem, éhesen. Ezt nem szabad. Mindenképp kipihenten, elég étel és víz elfogyasztása után érdemes menni. A Westendben csináltattam, nagyon vastag a fülemnél a porc, meg is küzdött vele a csávó. Aki szúrta, nagyon kedves és udvarias volt. kicsit a fáradtság és az éhség miatt rosszul viseltem a dolgot, de kaptam vizet és szőlőcukrot. :) a szalon szép tiszta és rendes volt, minden jól le volt fertőtlenítve. Azt hiszem, érzéstelenítés nem volt. éS maga a szúrás nem kellemes élmény, rosszabb, mint az orr pc, de ha nagyon szeretnéd, úgyis örülni fogsz utána, ha látod az ékszert. Betadine kenőccsel kenegetem, a gyógyulási idő valószínűleg hosszú lesz, 2 hónapig tuti nem hallgatok majd fülessel zenét, és éjjel is a másik oldalamon alszom, és nem érek az ékszerhez, csak ha kamilla teával és steril gézzel tisztogatom, vagy ha betadine kenőccsel kenem be.
2020. okt. 18. 12:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, kenőcsöt ne kenj rá, mert elzárja a levegő útját, és ezzel nehezíti a gyógyulást. Folyékony Betadine oldatot, vagy Octeniseptet használj. Ezek is ugyanolyan jól fertőtlenítenek, de nem hátráltatják a gyógyulást.
2020. okt. 19. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!