Piercing szúrás?
Mármint a flat piercing? (De lehet, hogy én vagyok tájékozatlan, kicsit összezavartál vele)
Tragusom nekem is van, a gyógyulási ideje a porcos piercingeknek pedig 6-12 hónap, de egyáltalán nem két év, ha korrekten van ápolva.
A szúrás nagyon személyfüggő, hogy kinek mennyire fáj (nyilván az egyén fájdalomküszöbétől függ), de valóigaz, hogy ha jó a piercer, gyorsan dolgozik és hamar megvan. Mivel aránylag jó helyen van olyan szempontból, hogy nehezebb a hajnak beleakadni, kevésbé macerás, mint egy helix.
Én mondjuk egy hét után használtam fülhallgatót, de odafigyeltem arra, hogy rendszeresen takarítva legyen, nehogy lassítsam a piercing gyógyulási idejét valamilyen fertőzéssel.
Én amúgy azt szoktam mondani, hogy ha nagyon tetszik egy piercing, csináltasd meg bátran, a fájdalom csak ideiglenes ami velejár, viszont hosszú-hosszú évekig lesz egy nagyon király ékszered🤷🏻♀️ Az emberek többsége jobban ráparázik, mint kellene:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!