Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 5 hónapja szurattam industrial...

5 hónapja szurattam industrialt, és már nincs vele semmi gond, csak egy picit fáj és rendesen kezelem. Viszont a szúrás óta van ott egy kidudorodó ér, az későbbiekben vissza fog húzodni? Vagy nem probléma ha így marad?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 24. 00:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az industrialnál majdnem soha sem lehet tudni 😂.

Nekem 2 hónap után elmúlt minden most pedig hat hónappal később megint megjelent mindkét oldalán vadhús... szóval sosem fogod tudni hogy elmúlik-e. Szerintem menj egy pirrcingeshez és kérdezd meg hogy ő erre mit ajánl, vedd meg és ha pár nap múlva sem tűnik el kezdd el azzal amit ajánl ecsetelni.

2020. máj. 3. 09:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Én már kb 8 hónapja szenvedek az industrialommal xdd.

Most vettem egy bioplast piercinget hozzá, mert a titántól ekcémás lettem.

Most venni fogok rá teafa olajat amire azt mondják az angol oldalakon hogy nagyon jó, csak hát nagyon drága is.

Néha amúgy már tényleg elhatározom hogy kiveszem a fülemből a piercinget, de annyira szetetem hogy mindig meggondolom magam xd

2020. máj. 19. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!