Otthoni műkörömépítéshez szeretnék zselét venni, a crystal nails jó? Rendesen megköt? Nincs vele probléma?
Figyelt kérdés
nagyon tetszik a műköröm építés és ajándékba kaptam egy készletet de abban csak egy átlátszó gél van és ráadásul nem köt meg a 15 w lámpába ugyhogy most szeretnék venni hozzá jo minőségű rózsaszin és fehér zselét francia műköröm készitéshez! milyen márkák a jók? amikkel nem lesz gond? a lépéseket tudom nagyon sok mindent elolvastam már erről,csak nem szeretném hogy kidobom a pénzt esetleg és nem köt majd meg a zselé vagy ilyesmi ez pl mitől lehet? és a porcelán vagy a zselés tipes körömépítés a könyebb?2010. márc. 4. 15:38
1/3 A kérdező kommentje:
ja és a sima zselék jók saját köröm megerősítéséhez?? vagy ahoz csak külön lehet kapni? nincs olyan ami jo saját és műkörömre egyaránt?
2010. márc. 4. 15:44
2/3 anonim válasza:
aZT MIBŐL TAPASZTALOD HOGY NEM KÖT MEG A ZSELÉD?
3/3 anonim válasza:
jó a crystal nails.
jó kérdés..miért nem köt meg? használsz utána zseléfixálót?
kinek mi a könnyebb, de szerintem egyhangúlag a zselés. a porcelánt sokan nem is csinálják, mert hamar megszikkad a porcelán, és sokan hibáznak közben és nem tudják kijavítani csak sok-sok percen át történő reszeléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!